Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

30

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Η Αθήνα αρνήθηκε να δώσει τον τρομοκράτη που ήθελε η Άγκυρα»
ΚΟΣΜΟΣ

«Η Αθήνα αρνήθηκε να δώσει τον τρομοκράτη που ήθελε η Άγκυρα»

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να μην εκδοθεί στην Τουρκία ο Naci Ozpolat, Τούρκος κουρδικής καταγωγής που συνελήφθη μαζί με άλλους 8 λίγο πριν από την άφιξη του Ερντογάν στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβριο. Με τον τίτλο «Η Αθήνα αρνήθηκε να δώσει τον τρομοκράτη που ήθελε η Άγκυρα!» σχολιάζει την είδηση η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, […]

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να μην εκδοθεί στην Τουρκία ο Naci Ozpolat, Τούρκος κουρδικής καταγωγής που συνελήφθη μαζί με άλλους 8 λίγο πριν από την άφιξη του Ερντογάν στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Με τον τίτλο «Η Αθήνα αρνήθηκε να δώσει τον τρομοκράτη που ήθελε η Άγκυρα!» σχολιάζει την είδηση η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, αναφέροντας το ιστορικό της υπόθεσης. Ότι, δηλαδή, ο Ozpolat είχε συλληφθεί λίγο πριν από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, «μαζί με άλλα 7 μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το δημοσίευμα γράφει ότι «τότε είχαν βρεθεί σε τρία διαφορετικά σπίτια στην Αθήνα νιτρικό αμμώνιο, καλώδια και επιτραπέζια ρολόγια που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή εκρηκτικών, καθώς και πλαστά δελτία ταυτότητας, διαβατήρια και άδειες οδήγησης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις