Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προσπάθησαν να περάσουν κινητά τηλέφωνα σε κρατούμενο
ΕΛΛΑΔΑ

Προσπάθησαν να περάσουν κινητά τηλέφωνα σε κρατούμενο

Απετράπη προσπάθεια εισαγωγής 20 κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM στις φυλακές Δομοκού, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Δομοκού σε δέμα το οποίο προοριζόταν για κρατούμενο, εντοπίστηκαν 20 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και κάρτες SIM. Τα ευρήματα (τηλέφωνα και κάρτες SIM) παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές. […]

Απετράπη προσπάθεια εισαγωγής 20 κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM στις φυλακές Δομοκού, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Δομοκού σε δέμα το οποίο προοριζόταν για κρατούμενο, εντοπίστηκαν 20 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και κάρτες SIM. Τα ευρήματα (τηλέφωνα και κάρτες SIM) παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, στη σχετική ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «αξίζουν συγχαρητήρια» στο προσωπικό του καταστήματος κράτησης Δομοκού (εξωτερικούς φρουρούς και σωφρονιστικούς υπαλλήλους) για «την ευσυνειδησία και την εγρήγορση στην άσκηση των καθηκόντων τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις