Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η ΕΡΤ έκοψε την εκπομπή της Κυριακοπούλου- “Είχε πρόβλημα με τους καλεσμένους μου”
ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΡΤ έκοψε την εκπομπή της Κυριακοπούλου- “Είχε πρόβλημα με τους καλεσμένους μου”

Το κόψιμο της εκπομπής της από την ΕΡΤ καταγγέλλει η δημοσιογράφος Εύη Κυριακοπούλου, σύζυγος του γνωστού σκιτσογράφου ΚΥΡ, η οποία επί 17 χρόνια παρουσίαζε τις εκπομπές «Η ζωή είναι Αλλού» και «Επί Τούτω». Και σε ανάρτησή της αφήνει να εννοηθεί ότι οι λόγοι είναι πολιτικοί. Όπως αναφέρει η Εύη Κυριακοπούλου η εκπομπή κόπηκε αν και […]

Το κόψιμο της εκπομπής της από την ΕΡΤ καταγγέλλει η δημοσιογράφος Εύη Κυριακοπούλου, σύζυγος του γνωστού σκιτσογράφου ΚΥΡ, η οποία επί 17 χρόνια παρουσίαζε τις εκπομπές «Η ζωή είναι Αλλού» και «Επί Τούτω». Και σε ανάρτησή της αφήνει να εννοηθεί ότι οι λόγοι είναι πολιτικοί.

Όπως αναφέρει η Εύη Κυριακοπούλου η εκπομπή κόπηκε αν και η σύμβαση της προέβλεπε την παραγωγή 12 εκπομπών, εκ των οποίων οι 5 παραδόθηκαν, πληρώθηκαν και έπαιξαν ενώ κόπηκαν οι άλλες 7.

Και η Ευη Κυριακοπούλου αναρωτιέται μήπως ο λόγος που οι εκπομπές κόπηκαν ξαφνικά είναι οι καλεσμένοι της.. Που όπως σημειώνει ήταν μεταξύ άλλων ο Στάθης Καλύβας, καθηγητής στο Yale και συγγραφέας μαζί με τον Νίκο Μαραντζίδη του βιβλίου «Εμφύλια Πάθη», ο γνωστός σκιτσογράφος Ανδρέας Πετρουλάκης αλλά και ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος, και οι 3 πολύ αυστηροί επικριτές της κυβέρνησης Σύριζα.

Ανάρτηση έκανε και ο καθηγητής Στάθης Καλύβας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις