Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέθηκε μπουκάλι με σημείωμα στην παραλία του Παλουκίου- Το συγκινητικό μήνυμα
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε μπουκάλι με σημείωμα στην παραλία του Παλουκίου- Το συγκινητικό μήνυμα

Ένα ζευγάρι από την Αμαλιάδα, βρήκε τυχαία στην παραλία του Παλουκίου ένα μπουκάλι με ένα μήνυμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», είχε προορισμό την Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ στην Σύμη. Το μπουκάλι εκτιμάται ότι είχε αποσταλεί από την Κρήτη αλλά με την κακοκαιρία και τις φουρτούνες έχασε τον προορισμό του και βρέθηκε στο Ιόνιο. Το καπάκι στο μπουκάλι αναφέρεται σε αναψυκτικό της […]

Ένα ζευγάρι από την Αμαλιάδα, βρήκε τυχαία στην παραλία του Παλουκίου ένα μπουκάλι με ένα μήνυμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», είχε προορισμό την Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ στην Σύμη.

Το μπουκάλι εκτιμάται ότι είχε αποσταλεί από την Κρήτη αλλά με την κακοκαιρία και τις φουρτούνες έχασε τον προορισμό του και βρέθηκε στο Ιόνιο.

Το καπάκι στο μπουκάλι αναφέρεται σε αναψυκτικό της Κρήτης, επομένως θεώρησαν ότι εστάλη από την Κρήτη.

«Όταν είδαμε το μήνυμα καταλάβαμε αμέσως τι αφορούσε και συγκινηθήκαμε γιατί η σύζυγός μου έχει διαβάσει και γνωρίζει για τον  Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη. Έτσι, αρχικά επιχειρήσαμε να το ξαναρίξουμε μέσα στην θάλασσα για να παρασυρθεί από το ρεύμα και να βρει τον προορισμό του, αλλά το μπουκάλι έβγαινε και πάλι στα πόδια μας» ανέφερε ο κ. Ματσούκας.

Το μήνυμα:

Το γράμμα μέσα στο μπουκάλι αναφέρει: «Αρχιστράτηγε Ταξιάρχη, Άρχων του Ουρανού, Σε παρακαλώ μέσα από την ψυχή μου να βοηθήσεις τ’ αδέλφια μου Αθανασία και Λυκούργο να αποκτήσουν ένα γερό παιδάκι. Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις