Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Γιατί έχασε ξαφνικά το ενδιαφέρον του για σένα
ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιατί έχασε ξαφνικά το ενδιαφέρον του για σένα

Εκεί που πίστευες ότι είστε στα μέλια, τον βλέπεις ξαφνικά να αλλάζει συμπεριφορά και να μην είσαι πια η πριγκίπισσα του, η πιο όμορφη από όλες… Όμως δεν έχεις καταλάβει τι συνέβη. Σίγουρα, κάτι έχει συμβεί. Αρχικά, υπάρχει πιθανότητα να μην έχει σχέση με σένα, αλλά να προέκυψε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να […]

Εκεί που πίστευες ότι είστε στα μέλια, τον βλέπεις ξαφνικά να αλλάζει συμπεριφορά και να μην είσαι πια η πριγκίπισσα του, η πιο όμορφη από όλες… Όμως δεν έχεις καταλάβει τι συνέβη.

Σίγουρα, κάτι έχει συμβεί. Αρχικά, υπάρχει πιθανότητα να μην έχει σχέση με σένα, αλλά να προέκυψε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να σου εμπιστευτεί στην αρχή της σχέσης.

Εμφανίστηκε κάποια άλλη; Πολύ πιθανό. Ίσως να άλλαξε γνώμη, ή να διαπίστωσε χαρακτηριστικά σου που δεν του ταιριάζουν. Αν όμως ήταν πολύ γλυκός, τρυφερός και σου έδειχνε σε κάθε ευκαιρία πως αρχίζει να σε ερωτεύεται, τότε μάλλον η ευθύνη είναι δική σου.

Μήπως σταμάτησες να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να του στέλνεις όλη μέρα γλυκά μηνύματα;

Μήπως σταμάτησες να είσαι αυτή που γνώρισε στην αρχή; Στην πραγματικότητα, αυτό συμβαίνει από το τρίτο ραντεβού και μετά. Είναι το άγχος που κυριεύει σε νέα γνωριμία, κυρίως για το πού πηγαίνει αυτό το φλερτ.

Όμως η πικρή αλήθεια που γνωρίζει κάθε γυναίκα, είναι πως οι άντρες αν αισθανθούν πως «ψάχνεσαι» να βάλεις ετικέτα, το βάζουν στα πόδια. Όσο δίκιο κι αν έχεις να ανησυχείς για το μέλλον σου με τον όμορφο, έξυπνο και ευγενικό κύριο που γνώρισες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις