Το ΥΠΕΞ για το tweet του επικεφαλής της MIT σχετικά με τους Έλληνες στρατιωτικούς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΥΠΕΞ για το tweet του επικεφαλής της MIT σχετικά με τους Έλληνες στρατιωτικούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Δεν πρέπει να αποδοθεί ως προσωπικό σχόλιο του ίδιου» το tweet του επικεφαλής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν σε σχέση με τους δύο στρατιωτικούς αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών. Ειδικότερα πηγές του ΥΠΕΞ ανέφεραν στο Militaire.gr ότι «το tweet του επικεφαλής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν σε σχέση με τους δύο στρατιωτικούς, δεν θα πρέπει να αποδοθεί ως προσωπικό σχόλιο του ιδίου, […]

05.03.2018 | 10:05

«Δεν πρέπει να αποδοθεί ως προσωπικό σχόλιο του ίδιου» το tweet του επικεφαλής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν σε σχέση με τους δύο στρατιωτικούς αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών.

Ειδικότερα πηγές του ΥΠΕΞ ανέφεραν στο Militaire.gr ότι «το tweet του επικεφαλής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν σε σχέση με τους δύο στρατιωτικούς, δεν θα πρέπει να αποδοθεί ως προσωπικό σχόλιο του ιδίου, παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει τη φωτογραφία και το όνομά του, μιας και ο λογαριασμός δεν ανήκει επίσημα στον ίδιο αλλά σε υποστηρικτές του».

«Συνελήφθησαν 2 Έλληνες στρατιωτικοί που παραβίασαν τα σύνορα. Η Ελλάδα, που δεν μας επιστρέφει τους πραξικοπηματίες της 15 Ιουλίου, ξεκίνησε τις διαδικασίες για την επιστροφή τους. Στις Καστανιές 1 Ανθυπολοχαγός και 1 Υπαξιωματικός, εκτελώντας υπηρεσία περιπόλου, πέρασαν σε τουρκικό έδαφος».

 

Exit mobile version