Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΗ.ΣΥ. για αντικαταστάτη Λιαργκόβα: Κομματικός διορισμός σε μία ευαίσθητη θέση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗ.ΣΥ. για αντικαταστάτη Λιαργκόβα: Κομματικός διορισμός σε μία ευαίσθητη θέση

Αντιδράσεις προκαλεί στα κόμματα της αντιπολίτευσης η προσπάθεια της κυβέρνησης να διορίσει νέο συντονιστή στο Γραφείο Προϋπολογισμού της βουλής. H δήλωση του Θ. Παπαθεοδώρου, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: Με μια παρωδία διαδικασίας ο Πρόεδρος της Βουλής προσπαθεί σήμερα να περάσει το νέο Συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής. […]

Αντιδράσεις προκαλεί στα κόμματα της αντιπολίτευσης η προσπάθεια της κυβέρνησης να διορίσει νέο συντονιστή στο Γραφείο Προϋπολογισμού της βουλής.

H δήλωση του Θ. Παπαθεοδώρου, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης:

Με μια παρωδία διαδικασίας ο Πρόεδρος της Βουλής προσπαθεί σήμερα να περάσει το νέο Συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής. Πρόκειται για έναν ακόμα κομματικό διορισμό στη Βουλή, σε μία ευαίσθητη θέση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές στους Βουλευτές της αρμόδιας επιτροπής, οι άλλες υποψηφιότητες, τα προσόντα τους, τα κριτήρια αξιολόγησης.

Εμείς δεν δεχόμαστε τέτοιες διαδικασίες. Όχι μόνο θα τις καταγγείλουμε, αλλά θα απαιτήσουμε να υπάρξει επιτέλους αξιοκρατία. Θα ζητήσουμε να έρθουν όλοι οι φάκελοι των υποψηφίων στη Βουλή για να έχουμε άποψη για την αξιολόγησή τους, εφόσον δεν το κάνει το προεδρείο της Βουλής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις