Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έβαλε τα κλάματα η Σταμάτη με την εξομολόγηση της Μπαρμπαρίγου (vid)
LIFESTYLE

Έβαλε τα κλάματα η Σταμάτη με την εξομολόγηση της Μπαρμπαρίγου (vid)

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εξομολογήθηκε στη Σάσα Σταμάτη για όλα. Γιατί έφυγε από το Πρωινό Αυτή την περίοδο δεν μπορούσα να είμαι στην τηλεόραση. Πηγαινοερχόμουν για πάρα πολύ καιρό στην Αμερική, θα ξαναφύγω και θα λείψω για αρκετό καιρό. Αναγκαστικά δεν μπορούσα […]

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εξομολογήθηκε στη Σάσα Σταμάτη για όλα.

Γιατί έφυγε από το Πρωινό

Αυτή την περίοδο δεν μπορούσα να είμαι στην τηλεόραση. Πηγαινοερχόμουν για πάρα πολύ καιρό στην Αμερική, θα ξαναφύγω και θα λείψω για αρκετό καιρό. Αναγκαστικά δεν μπορούσα να έχω το καθημερινό. Ετοιμάζω ένα τεράστιο event στην Αμερική για 140 άτομα, στον ναό της γαστρονομίας, το James Beard Foundation.

Η πρόταση από το MasterChef

Μου είχε γίνει πρόταση για το MasterChef, αλλά μου εξήγησαν ότι θα είναι ένα τρίμηνο, πολύωρο, συνεχές γύρισμα από το οποίο δεν θα μπορούσα να λείψω. Εγώ εκείνη την περίοδο, τέσσερις φορές έκανα υπερατλαντικό ταξίδι.

Η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έρχεται συχνά για φαγητό. Πέρασα μια μαγική εβδομάδα στα Άχλα και θα ξαναπάω το ερχόμενο καλοκαίρι. Καταλαβαίνω απόλυτα την Ελένη πώς νιώθει εκεί. Γιατί να μην ξαναδουλέψω με την Ελένη; Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα, ίσα ίσα. Όλα αυτά που έχουν γράψει ότι έχουμε τσακωθεί δεν ισχύουν. Από την Ελένη εγώ έμαθα να κάνω τηλεόραση. Κάποια στιγμή τελείωσε αυτό, προχωρήσαμε παρακάτω. Ούτε τσακωθήκαμε, ούτε βριστήκαμε. Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό!

Το πρόβλημα υγείας

Σε οποιαδήποτε δυσκολία και να τύχει στη ζωή μας, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας. Είναι αυτοί που θα μας βοηθήσουν να το ξεπεράσουμε, γιατί μπορεί να σε πάρει πολύ από κάτω. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Φοβήθηκα πιο πολύ για τους γύρω μου. Κάθε πρωί ανοίγω τα μάτια μου, κάνω τον σταυρό μου και λέω «Είμαι ευτυχισμένη που είμαι γερή». Αυτό…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις