Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπουρλότο στο MasterChef- Εκτός εαυτού η Μάγκυ (vid)
LIFESTYLE

Μπουρλότο στο MasterChef- Εκτός εαυτού η Μάγκυ (vid)

Τεταμένο το κλίμα στο MasterChef μετά την επιστροφή των παικτών. Η πρώτη ομαδική δοκιμασία έβαλε την κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Βασίλη Χατζόπουλο σε διαδικασία ψηφοφορίας προκειμένου να βγουν οι δύο παίκτες που θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Η διάθεση της Μάγκυς Ταμπακάκη ήταν γνωστή ήδη από το επεισόδιο της […]

Τεταμένο το κλίμα στο MasterChef μετά την επιστροφή των παικτών.

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία έβαλε την κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Βασίλη Χατζόπουλο σε διαδικασία ψηφοφορίας προκειμένου να βγουν οι δύο παίκτες που θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η διάθεση της Μάγκυς Ταμπακάκη ήταν γνωστή ήδη από το επεισόδιο της δοκιμασίας, καθώς θεωρούσε πως ο Βασίλης τα χάνει και πως θα έπρεπε να έχει η ίδια τον έλεγχο.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας κάνει την Μάγκυ να βγει εκτός εαυτού με τον Βασίλη Χατζόπουλο, στο απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο που προβλήθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου, να της φωνάζει πως πρέπει να αποδεχτεί τις ευθύνες της.

«Μου ζητάς να μην υπερασπιστώ τη θέση μου» διαμαρτύρεται η Μάγκυ.

«Δεν σου ζητάω αυτό. Να δεχτείς αυτό που σου αναλογεί, το μερίδιο ευθύνης σου. Είναι μπροστά σου ανάλαβέ τις. Είναι μπροστά μου τις αναλαμβάνω με μεγάλη μου χαρά. Καταλαβαίνεις ή παίζεις με τις λέξεις;», φωνάζει εκτός εαυτού ο Βασίλης.

«Οι ευθύνες μου δεν προκάλεσαν την ήττα. Δεν παίζω με καμία λέξη.»

«Μάγκυ, εντάξει το είπαμε, δεν κάνει καλό σε κανέναν από εσάς αυτό το πράγμα», είπε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ ο Βασίλης μονολογούσε φεύγοντας: «Έ ρε που… μου!».

«Κωνσταντίνε, το τι μου κάνει καλό και τι όχι το γνωρίζω εγώ.»

«Δεν σου κάνει καλό να μην μπορείς να δεχτείς τις ευθύνες που σου αναλογούν και το ξέρεις!»

«Όποιος είχε τότε τα κότσια, να πει εδώ ότι επειδή ξεκαθαρίστηκε σήμερα, αλλάζω τώρα την ψήφο. Είχε κανείς τα κότσια να το πει; Γίνεται; Οπότε παρατήστε με. Γιατί τα κότσια εδώ μέσα, μη όντας άντρας τα έχω πιο πολύ εγώ από πολλούς άντρες.»

«Είναι η άποψη σου αυτή. Όλο αυτό ξεκινά από εσένα, γιατί δεν θες να δεχτείς την άποψη των άλλων. »

«Γιατί είναι άδικη.»

«Γιατί θες να κάνεις αυτό το κλίμα; Γιατί δημιουργείς αυτή την ένταση; Εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου σαν αρχηγός. Εσύ δεν κάνεις ποτέ λάθος; Πάρε το λάθος σου είναι μπροστά σου.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις