Viral η Ρωσίδα γερουσιαστής για τις… τρίχες της- Χαμός στο διαδίκτυο!

ΚΟΣΜΟΣ

Viral η Ρωσίδα γερουσιαστής για τις… τρίχες της- Χαμός στο διαδίκτυο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η κόμη της 62χρονης Ρωσίδας γερουσιαστή Βαλεντίνα Πετρένκο κάνει το γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των social media να διερωτώνται αν πρόκειται για περουκίνι ή για πραγματικές τρίχες. «Υπάρχει κάτι που θυμίζει τους κακούς του Τζέιμς Μποντ»,γράφει ένας από τους χρήστες σχολιάζοντας την εξωπραγματική της κόμμωση. Η Βαλεντίνα που διαμένει σε μία περιοχή της […]

05.03.2018 | 16:20

Η κόμη της 62χρονης Ρωσίδας γερουσιαστή Βαλεντίνα Πετρένκο κάνει το γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των social media να διερωτώνται αν πρόκειται για περουκίνι ή για πραγματικές τρίχες.

«Υπάρχει κάτι που θυμίζει τους κακούς του Τζέιμς Μποντ»,γράφει ένας από τους χρήστες σχολιάζοντας την εξωπραγματική της κόμμωση.

Η Βαλεντίνα που διαμένει σε μία περιοχή της Σιβηρίας, έχει τρελάνει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Διάολε! Έλεγξε κανείς τα μαλλιά της Ρωσίδας γερουσιαστή Βαλεντίνα Πετρένκο για δηλητήριο ή συσκευές ηχογράφησης ήχου; Θα μπορούσαν να υπάρχουν χιλιάδες εκεί μέσα…», σχολιάζει η χρήστης Σάρα Φρέιζερ.

«Μόλις ανακάλυψα τα μαλλιά της Ρωσίδας γερουσιαστή Βαλεντίνα Πετρένκο και θέλησα να μοιραστώ την είδηση»,γράφει ο Άλεξ Μπρους Σμιθ στο Twitter. Η ίδια πάντως ισχυρίζεται ότι έχει κάνει περμανάντ στα μαλλιά της. Μέλος της ρωσικής Δούμα από το 2001, η Βαλεντίνα Πετρένκο είχε βοηθήσει στο παρελθόν στη διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ομήρων παιδιών σε ένα σχολείο.

«Τα μαλλιά της Βαλεντίνα Πετρένκο είναι το σπουδαιότερο πράγμα που ανακάλυψα αυτή την εβδομάδα», επισημαίνει ο Τεντ Στάνσφιλντ στο Twitter.

H Βαλεντίνα είναι ακαδημαικός και ξέρει άπταιστα την πολωνική, την αγγλική και την ισπανική γλώσσα. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.

Exit mobile version