Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Σύρος πρόσφυγας έσφαξε τη γυναίκα του και μετά έκανε live στο Facebook
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σύρος πρόσφυγας έσφαξε τη γυναίκα του και μετά έκανε live στο Facebook

Ένα απίστευτο έγκλημα σημειώθηκε σε πόλη της Γερμανίας την περασμένη Παρασκευή. Ο 41χρονος Αμπού Μαρουάν έσφαξε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έκανε και ζωντανή μετάδοση στο Facebook προκειμένου, όπως είπε, να στείλει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που εκνευρίζουν τους συζύγους τους. Στα καρέ από τα βίντεο φαίνεται ο Σύρος πρόσφυγας να μιλά στην […]

Ένα απίστευτο έγκλημα σημειώθηκε σε πόλη της Γερμανίας την περασμένη Παρασκευή.

Ο 41χρονος Αμπού Μαρουάν έσφαξε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έκανε και ζωντανή μετάδοση στο Facebook προκειμένου, όπως είπε, να στείλει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που εκνευρίζουν τους συζύγους τους.

Στα καρέ από τα βίντεο φαίνεται ο Σύρος πρόσφυγας να μιλά στην κάμερα έχοντας τα αίματα της συζύγου του, που μαχαίρωσε πέντε φορές στον λαιμό, στο πρόσωπό του. Δίπλα του βρίσκεται ο γιος του.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο Μαρουάν είχε χωρίσει από την 37χρονη σύζυγό του, η οποία, όμως, είχε κερδίσει την επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

Ο 41χρονος δολοφόνος φέρεται να έχει πει στο βίντεο τη φράση «έτσι θα καταλήξετε όλες».

Η δολοφονία έγινε όταν η 37χρονη γυναίκα έδιωξε τον Μαρουάν από το σπίτι της όταν αυτός επιχείρησε να την επισκεφθεί.

Την αστυνομία ειδοποίησε η ανήλικη κόρη του ζευγαριού που ήταν στο σπίτι όταν ο 41χρονος δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις