Αρνητικό ρεκόρ στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρνητικό ρεκόρ στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ούτε τον χειρότερο Παναθηναϊκό της ιστορίας του, αν και είχε για μισή ώρα έναν ποδοσφαιριστή παραπάνω στο ντέρμπι, δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ισοφάρισαν αρνητική επίδοση 58 ετών, από την παρθενική τους εμφάνιση στην Α’ Εθνική τη σεζόν 1959/60, καθώς τη φετινή χρονιά […]

05.03.2018 | 09:01

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ούτε τον χειρότερο Παναθηναϊκό της ιστορίας του, αν και είχε για μισή ώρα έναν ποδοσφαιριστή παραπάνω στο ντέρμπι, δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ισοφάρισαν αρνητική επίδοση 58 ετών, από την παρθενική τους εμφάνιση στην Α’ Εθνική τη σεζόν 1959/60, καθώς τη φετινή χρονιά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε τον «αιώνιο αντίπαλο» αλλά ούτε την ΑΕΚ στα τέσσερα ντέρμπι, έχοντας μόλις έναν βαθμό απέναντι στις άλλες δύο ομάδες του τέως ΠΟΚ.

Η επόμενη χειρότερη επίδοση για τους «ερυθρόλευκους» είναι την αγωνιστική περίοδο 1995/96, όταν είχαν απολογισμό δύο ισοπαλίες και δύο ήττες απέναντι στους «πράσινους» και την «Ένωση».

Exit mobile version