Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το σοκαριστικό βίντεο της καταδίωξης στην Εθνική- Ψυχολογικά προβλήματα είχε ο 49χρονος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σοκαριστικό βίντεο της καταδίωξης στην Εθνική- Ψυχολογικά προβλήματα είχε ο 49χρονος

Σκηνές αστυνομικής ταινίας θυμίζουν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με έναν 49χρονο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν εμβόλισε δύο περιπολικά που προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία του ΙΧ του, ήταν 49 ετών, κάτοικος Φαρσάλων και σύμφωνα με το LamiaReport.gr αντιμετώπιζε […]

Σκηνές αστυνομικής ταινίας θυμίζουν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με έναν 49χρονο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν εμβόλισε δύο περιπολικά που προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία του ΙΧ του, ήταν 49 ετών, κάτοικος Φαρσάλων και σύμφωνα με το LamiaReport.gr αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει και πάλι δυσάρεστα συμπτώματα, δείγμα ότι και πάλι κάτι δεν πήγαινε καλά. Να σημειωθεί επίσης πως ο οδηγός όταν ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του ήταν γυμνός από την μέση και κάτω.

Η τρελή πορεία 165 χλμ -Το καταδίωκαν πάνω από 1,5 ώρα

Το αυτοκίνητο ήταν της οικογένειας και είναι άγνωστο τι προσπαθούσε να κάνει ο 49χρονος με τη φυγή του προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας η απίστευτη καταδίωξη ξεκίνησε στις 7:30 περίπου όταν ο οδηγός ενός άσπρου Opel Astra παραβίασε στον Βόλο τα διόδια της Πελασγίας. Στη συνέχεια, πάντα οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα, πέρασε της Αγίας Τριάδας και συνέχιζε την κάθοδο του. Η Τροχαία σταμάτησε την κυκλοφορία των οχημάτων προκειμένου να μην σημειωθεί κάποιο ατύχημα, ενώ περιπολικά καταδίωκαν το Opel Astra. Ωστόσο ο οδηγός, όσες φορές τον πλησίασαν τα περιπολικά τα χτυπούσε και από μπροστά και από πίσω, ενώ πετούσε και αντικείμενα – έγγραφα κατά πάσα πιθανότητα – από το παράθυρό του.

Τελικά η καταδίωξη σταμάτησε στα διόδια της Τραγάνας στις 8:40, όταν το ΙΧ του 48χρονου έπεσε με δύναμη σε περιπολικά που είχαν δημιουργήσει μπλόκο στο δρόμο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ένας 43χρονος οδηγός φορτηγού που ήταν πεζός στο σημείο.

Ουσιαστικά η πορεία του είχε διάρκεια 1,5 ώρα και ο 49χρονος κατάφερε να οδηγήσει μία απόσταση 165 χλμ στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Το αυτοκίνητο ήταν της οικογένειας και είναι άγνωστο τι προσπαθούσε να κάνει με τη φυγή του προς Αθήνα.

Ο οδηγός όταν ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του γυμνός από την μέση και κάτω.

Έπασχε από διπολική διαταραχή

Η ασθένεια της διπολικής διαταραχής κρύβεται πίσω από την τραγική ιστορία του 49χρονου άντρα.
Άνθρωποι του συγγενικού του περιβάλλοντος κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο άνθρωπο, εργοθεραπευτής στο επάγγελμα που εργαζόταν στο νοσοκομείο του Βόλου.

«Η μητέρα δεν μπορεί να μιλήσει, θρηνεί το παιδί της. Ο Γιώργος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένας φυσιολογικότατος άνθρωπος, και εργαζόταν ως εργοθεραπευτής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισσας. Είχε πάρει τρίμηνη μετακίνηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Βόλο. Δυστυχώς έπασχε από διπολική διαταραχή και έπρεπε να ακολουθεί μια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία όμως πολλές φορές δεν τηρούσε. Όταν δεν έπαιρνε τα φάρμακά του, άλλαζε η συμπεριφορά του. Ήταν από πολύ καλή οικογένεια, είχε έναν ακόμα αδερφό, ωστόσο η προσοχή όλων ήταν πάνω στο Γιώργο γιατί τον λάτρευαν όλοι. Είχε καρδιά μικρού παιδιού κι όλοι οι συνάδελφοί του, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Γιώργο» λέει συγγενικό πρόσωπο του 49χρονου στο protothema.gr.

Video: Protothema

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις