Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Πώς θα διατηρήσεις το χτένισμα κομμωτηρίου για εφτά ημέρες
ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς θα διατηρήσεις το χτένισμα κομμωτηρίου για εφτά ημέρες

Οι επισκέψεις στο κομμωτήριο είναι μια πολυτέλεια πλέον, τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και εξαιτίας των υποχρεώσεων που δεν μας αφήνουν πολύ χρόνο. Όμως, μας αξίζει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας όταν μπορούμε. Δείτε πώς μπορείτε να διατηρήσετε ένα επαγγελματικό και κομψό χτένισμα αψεγάδιαστο όλη την εβδομάδα, με μικρά τρικ που θα σας λύσουν τα […]

Οι επισκέψεις στο κομμωτήριο είναι μια πολυτέλεια πλέον, τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και εξαιτίας των υποχρεώσεων που δεν μας αφήνουν πολύ χρόνο.

Όμως, μας αξίζει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας όταν μπορούμε.

Δείτε πώς μπορείτε να διατηρήσετε ένα επαγγελματικό και κομψό χτένισμα αψεγάδιαστο όλη την εβδομάδα, με μικρά τρικ που θα σας λύσουν τα χέρια.

Ημέρα πρώτη: Μην πειράξετε ούτε τρίχα

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα styling ή να τα διορθώσετε.

Ημέρα δεύτερη: Ανανεώστε τα μετά τον ύπνο

Ψεκάστε λίγη ποσότητα dry shampoo στις ρίζες και κάντε μια χωρίστρα στη μέση. Έπειτα, δημιουργήστε ελαφρές μπούκλες είτε με τη βούρτσα είτε με το ειδικό εργαλείο.

Ημέρα τρίτη: Πλέξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω

Οι πλεξούδες μπορεί να θεωρούνται κάπως καλοκαιρινές, παρόλα αυτά είναι ένα από τα πιο γρήγορα χτενίσματα για τις «δύσκολες» ημέρες όλο το χρόνο. Δεν είναι απαραίτητο να είναι τέλειες. Αφήστε το messy στιλ να κλέψει την παράσταση.

Ημέρα τέταρτη: Αλλάξτε και πάλι χτένισμα κάνοντας ένα half- bun

Αν κρατήσετε την πλεξούδα σας κατά τη διάρκεια του ύπνου, την επόμενη μέρα τα μαλλιά σας θα έχουν κυματιστή φόρμα. Αφήστε τα ελεύθερα και πιάστε μόνο τα μισά, σε ένα half- bun.

Ημέρα πέμπτη: Η σλικ αλογοουρά

Μπορείτε να συνδυάσετε τις κυματιστές άκρες με τη σλικ αλογοουρά. Όγκος στο πίσω μέρος του κεφαλιού και λεία μαλλιά μπροστά, που αναδεικνύουν το μακιγιάζ.

Ημέρα έκτη: Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα top knot με όγκο

Σωτήριο για εκείνες τις μέρες που δεν έχετε προλάβει να λούσετε τα μαλλιά σας και θέλετε να μοιάζουν περιποιημένα, δίνοντας σας ένα χαλαρό ύφος.

Ημέρα έβδομη: Λούστε τα και καθαρίστε τα σε βάθος

Για να απομακρύνετε τη λιπαρότητα μπορείτε να φτιάξετε ένα μείγμα από μηλόξυδο και νερό, με το οποίο θα τα ξεπλένετε. Έπειτα λούστε τα μαλλιά με σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό και ενυδατώστε τα με μάσκα μαλλιών ή κοντίσιονερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις