Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / DWTS: Κόντρα Λιάγκα – Βαλαβάνη! «Με το ζόρι πρέπει να μας αρέσετε»; (vid)
LIFESTYLE

DWTS: Κόντρα Λιάγκα – Βαλαβάνη! «Με το ζόρι πρέπει να μας αρέσετε»; (vid)

Γιώργος Λιάγκας και Ευρυδίκη ανέβασαν τους τόνους στο χθεσινό live του Dancing with the stars. «Είμαι στεναχωρημένη με τα σχόλια. Περίμενα να ακούσω κάτι θετικό για να εμψυχωθώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε τον λόγο και ξέσπασε ελαφρώς: «Διαισθάνομαι ότι σήμερα υπάρχει ένας ηλεκτρισμός με την κριτική […]

Γιώργος Λιάγκας και Ευρυδίκη ανέβασαν τους τόνους στο χθεσινό live του Dancing with the stars.

«Είμαι στεναχωρημένη με τα σχόλια. Περίμενα να ακούσω κάτι θετικό για να εμψυχωθώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε τον λόγο και ξέσπασε ελαφρώς:

«Διαισθάνομαι ότι σήμερα υπάρχει ένας ηλεκτρισμός με την κριτική επιτροπή. Το να είναι κάποιος αυστηρός δεν είναι κατά ανάγκη κακό. Κακό είναι να είναι κάποιος εμπαθής. Αν για κάποιον έχουμε πει και καλά και κακά δεν είναι εμπάθεια.

Ευρυδίκη μου τις πρώτες φορές πάρε να δεις τι βαθμό σου είχα βάλει και σου είπα ότι ήσουν εξαιρετική. Ε, σήμερα δε μου άρεσες. Τι να κάνω; Να σου βάλω καλό βαθμό παρότι δεν μου άρεσες; Με το ζόρι πρέπει να μας αρέσετε κάθε φορά;

Το πιο εύκολο για εμάς είναι να κάνουμε δημόσιες σχέσεις σε όλη τη ζωή μας και να βάζουμε σε όλους εννέα και δέκα! Δεν είναι όμως αυτό ισότιμο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις