Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Καραλής: «Πω, πω είμαι 5ος στον κόσμο!» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καραλής: «Πω, πω είμαι 5ος στον κόσμο!» (vid)

Για τον Εμμανουήλ Καραλή αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα μείνει για πάντα χαραγμένο τη μνήμη του, αφού πέραν του ότι ήταν το πρώτο του, κατάφερε να πάρει την 5η θέση, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με άλμα στα 5.80. «Πωωωωω! Είμαι 5ος στον κόσμο!», είπε αντικρίζοντας τους Έλληνες δημοσιογράφους. «Πραγματικά σ’ αυτόν τον αγώνα […]

Για τον Εμμανουήλ Καραλή αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα μείνει για πάντα χαραγμένο τη μνήμη του, αφού πέραν του ότι ήταν το πρώτο του, κατάφερε να πάρει την 5η θέση, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με άλμα στα 5.80.

«Πωωωωω! Είμαι 5ος στον κόσμο!», είπε αντικρίζοντας τους Έλληνες δημοσιογράφους.

«Πραγματικά σ’ αυτόν τον αγώνα έδωσα την καρδιά μου και την ψυχή μου. Είμαι ευλογημένος, είμαι ευτυχισμένος βασικά γιατί χάρηκα τον αγώνα… Και να μην έκανα το ρεκόρ θα τον είχα χαρεί. Είναι ο καλύτερος αγώνας της ζωής μου», είπε ο Εμμανουήλ βάζοντας τον πήχη πιο ψηλά:

«Το είχα δεν το είχα το 5.85 σήμερα, εγώ πιστεύω ότι θα το κάνω… Δεν βγήκε σήμερα  θα έρθει στον επόμενο αγώνα. Εξάλλου έκανα Πανελλήνιο ρεκόρ κι όλα καλά»

Αν και είχε περάσει αρκετή ώρα από τον αγώνα ο Εμμανουήλ παραδέχθηκε ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος της επιτυχίας του.

«Χα, χα… Είμαι 18 χρονών και είμαι 5ος στον κόσμο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θα πάω τώρα στο  ξενοδοχείο με την οικογένεια μου και εκεί ίσως να αντιληφθώ τι έχω κάνει», είπε με ειλικρίνεια ενώ τόνισε ότι δεν σκέφτηκε κάποια στιγμή το μετάλλιο.

«Δεν σκεφτόμουν το βάθρο, αλλά αν ερχόταν το μετάλλιο θα ήταν όνειρο. Είμαι χαρούμενος με αυτό που έκανα και τώρα θέλω να το απολαύσω για λίγο και να ξεκουραστώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις