Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεληγιαννίδης: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει όλα τα ματς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεληγιαννίδης: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει όλα τα ματς

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αναφέρθηκε στα μυστικά που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στην κορυφή. Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ στη Nova: Για τα όσα έγιναν με Ολυμπιακό «Είναι δύσκολο να μην παίζεις ένα παιχνίδι που περιμένεις όλο αυτό τον καιρό και ειδικά με τον τρόπο που έγινε και θέλω […]

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αναφέρθηκε στα μυστικά που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ στη Nova:

Για τα όσα έγιναν με Ολυμπιακό

«Είναι δύσκολο να μην παίζεις ένα παιχνίδι που περιμένεις όλο αυτό τον καιρό και ειδικά με τον τρόπο που έγινε και θέλω να σταθώ στο ματς που έρχεται με τον Αστέρα στην Τρίπολη».

Για το διπλό στη Νέα Σμύρνη

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε τρία γκολ και πήραμε μεγάλο αβαντάζ για τον τελικό. Όλη η ομάδα καθίσαμε κάτω και είπαμε να μας πεισμώσει αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα και να πάρουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και να κατακτήσουμε και ο πρωτάθλημα και το Κύπελλο που μας αξίζουν».

Για το ματς με τον Αστέρα

«Βρισκόμαστε σε εξαιρετική φόρμα. Έχουμε βρει τα κλειδιά του προπονητή, όπως και ο ίδιος. Έχουμε δημιουργήσει ένα απίστευτο κλίμα εντός και εκτός γηπέδου και αυτό είναι το αβαντάζ μας. Έχουμε θέληση, πάθος και δίψα και αυτά θα είναι τα κλειδιά που θα έχουμε μέχρι τέλος. Ό,τι και να γίνει με τον Ολυμπιακό εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς.

Ο Αστέρας έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα με την έλευση του κύριου Παντελίδη. Καμία μεγάλη ομάδα δεν έχει κερδίσει στην Τρίπολη και ευελπιστώ να το κάνουμε εμείς. Να μπούμε στο παιχνίδι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις