Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέες επιδρομές της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στην Αφρίν- Δεκάδες νεκροί
ΚΟΣΜΟΣ

Νέες επιδρομές της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στην Αφρίν- Δεκάδες νεκροί

Τουλάχιστον 36 μαχητές των συριακών φιλοκυβερνητικών δυνάμεων σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας εναντίον του Αφρίν. Τα τουρκικά μαχητικά έβαλαν στο στόχαστρο τις δυνάμεις αυτές που μπήκαν στο Αφρίν την περασμένη εβδομάδα για να στηρίξουν την κουρδική πολιτοφυλακή YPG που προσπαθεί να αποκρούσει την επιχείρηση “Κλάδος Ελαίας” των τουρκικών δυνάμεων και των Σύρων […]

Τουλάχιστον 36 μαχητές των συριακών φιλοκυβερνητικών δυνάμεων σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας εναντίον του Αφρίν.

Τα τουρκικά μαχητικά έβαλαν στο στόχαστρο τις δυνάμεις αυτές που μπήκαν στο Αφρίν την περασμένη εβδομάδα για να στηρίξουν την κουρδική πολιτοφυλακή YPG που προσπαθεί να αποκρούσει την επιχείρηση “Κλάδος Ελαίας” των τουρκικών δυνάμεων και των Σύρων ανταρτών, συμμάχων της Άγκυρας.

Σύμφωνα με τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις η Τουρκία έβαλε εναντίον θέσεων των “λαϊκών δυνάμεων” του συριακού στρατού από τις 5 τα ξημερώματα μέχρι τις 10 το πρωί.

Πρόκειται για τον τρίτο βομβαρδισμό μέσα σε 48 ώρες εναντίον φιλοκυβερνητικών δυνάμεων στην περιοχή της κοινότητας Κφαρ Τζάνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις