Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γιατρός έκανε κατά λάθος επέμβαση στον εγκέφαλο ασθενούς
ΚΟΣΜΟΣ

Γιατρός έκανε κατά λάθος επέμβαση στον εγκέφαλο ασθενούς

Την περασμένη Κυριακή είχαν μεταφερθεί στο Kenyatta National Hospital δύο άνδρες ασθενείς. Ο ένας έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση για θρόμβο στον εγκέφαλο, ενώ ο άλλος χρειαζόταν απλά φαρμακευτική αγωγή για πρήξιμο στο κεφάλι. Αφού είχαν περάσει μερικές ώρες στο χειρουργείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε θρόμβος στον εγκέφαλο του ασθενούς που είχαν μπροστά […]

Την περασμένη Κυριακή είχαν μεταφερθεί στο Kenyatta National Hospital δύο άνδρες ασθενείς. Ο ένας έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση για θρόμβο στον εγκέφαλο, ενώ ο άλλος χρειαζόταν απλά φαρμακευτική αγωγή για πρήξιμο στο κεφάλι.

Αφού είχαν περάσει μερικές ώρες στο χειρουργείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε θρόμβος στον εγκέφαλο του ασθενούς που είχαν μπροστά τους και στην πραγματικότητα έκαναν επέμβαση σε λάθος άνθρωπο! Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν πέρα από τον χειρουργό δύο νοσοκόμες και ο αναισθησιολόγος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο νοσοκομείο βρίσκεται στην επικαιρότητα, για λάθος λόγους, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις εργαζομένων εκεί σε ασθενείς, ενώ εκλάπη και ένα μωρό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις