Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λουτσέσκου: «Ντροπή για τον Ολυμπιακό»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: «Ντροπή για τον Ολυμπιακό»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Αιχμηρές δηλώσεις κατά του Ολυμπιακού έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Για το γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα παίζεται και εκτός γηπέδων, μετά τα όσα έγιναν απάντησε: «Θα σας πω κάτι και […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Αιχμηρές δηλώσεις κατά του Ολυμπιακού έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Για το γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα παίζεται και εκτός γηπέδων, μετά τα όσα έγιναν απάντησε:

«Θα σας πω κάτι και είναι το τελευταίο που θα πω για αυτή την ιστορία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε ένα tweet του είπε ότι όλοι έχουν να χάσουν από τα όσα έγιναν. Αυτός που χάνει είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Είναι ντροπή για τον Ολυμπιακό αυτό που συνέβη. Η νύχτα της περασμένης Κυριακής αποτελεί ντροπή για το συγκεκριμένο σύλλογο».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη αλλά και τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, είπε:

«Πήραμε μία σημαντική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Είμαι ικανοποιημένος από τις τελευταίες προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής.

Είχαμε καλή αντίδραση, είμαι χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου και για το ματς με τον Πανιώνιο και στο ματς της Κυριακής όπου οι παίκτες του Ολυμπιακού έφυγαν. Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις