Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οδηγοί της Uber συνελήφθησαν μετά από καταγγελίες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδηγοί της Uber συνελήφθησαν μετά από καταγγελίες

Για τη σύλληψη περίπου 10 οδηγών της Uber μετά από καταγγελίες μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, στον Realfm 97,8. «Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες που κάνουν τα μέλη μας ανά λεπτό και επειδή το τελευταίο καιρό έχει εξελιχθεί σε μία μάχη που “αλληλοχτυπιούνται” οι οδηγοί μας με αυτούς της Uber, προφανώς, γι’ αυτό έγιναν συλλήψεις οδηγών της […]

Για τη σύλληψη περίπου 10 οδηγών της Uber μετά από καταγγελίες μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, στον Realfm 97,8.

«Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες που κάνουν τα μέλη μας ανά λεπτό και επειδή το τελευταίο καιρό έχει εξελιχθεί σε μία μάχη που “αλληλοχτυπιούνται” οι οδηγοί μας με αυτούς της Uber, προφανώς, γι’ αυτό έγιναν συλλήψεις οδηγών της Uber», ανέφερε στην εκπομπή «Τεντιμπόηδες του Σαββατοκύριακου» ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

«Έχουν συλλάβει γύρω στους 10, έχουν κατασχέσει, απ’ ότι έμαθα και την εφαρμογή με το τηλέφωνο και έχουνε βρει και τις διαδρομές που έχουνε κάνει…

Και χρήματα έχουν κατασχέσει», ανέφερε ο κ. Λυμπερόπουλος υπενθυμίζοντας ότι το ευρωπαϊκό δικαστήριο έχει βγάλει μια απόφαση που δικαιώνει πλήρως τους οδηγούς ταξί.  «Θα πρέπει κάθε τέτοια εταιρεία να εναρμονίζεται με την νομοθεσία του κράτους», σημείωσε.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις