Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Έκρηξη” Δαβάκη: Απαγορεύω στους γύφτους να με ψηφίζουν (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Έκρηξη” Δαβάκη: Απαγορεύω στους γύφτους να με ψηφίζουν (vid)

Δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Δάβακης. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σπάρτη ο Θανάσης Δαβάκης αποκήρυξε από ψηφοφόρους του τους Ρομά ενώ τους κάλεσε να μην τον ξαναψηφίσουν. Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης που έλαβε χώρα στο σχολείο της Παλαιοπαναγιάς του Δήμου Σπάρτης, με […]

Δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Δάβακης.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σπάρτη ο Θανάσης Δαβάκης αποκήρυξε από ψηφοφόρους του τους Ρομά ενώ τους κάλεσε να μην τον ξαναψηφίσουν.

Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης που έλαβε χώρα στο σχολείο της Παλαιοπαναγιάς του Δήμου Σπάρτης, με σκοπό την αντίδραση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση παραβατικότητας.

Αναλυτικά ο Θανάσης Δαβάκης είπε:

“Όσον αφορά στο πολιτικό κόστος που λέει κάποιος, παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει. Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω. Από πλευράς αυτής της κοινωνικής ομάδας.

Λυπάμαι που το λέω, λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιούνται από αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το θέλουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Για να μη λέμε για «πολιτικές» και «φοβόμαστε» και τις «ψήφους» και δεν συμμαζεύεται.

Εγώ απαγορεύω σε οποιονδήποτε από αυτούς κι αν έχετε κανά γνωστό να του το πείτε αν με ψηφίζει να μην με ξαναψηφίσει. Από τους αθίγγανους. Να μην με ψηφίσουν εμένα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις