Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Ο καλύτερος τρόπος για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους

Ο καλύτερος τρόπος για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είναι το να χρησιμοποιήσεις δύο concealer. Ξεκίνα απλώνοντας ένα concealer σε ανοιχτό ροζ χρώμα για να διορθώσεις το κοκκινο-πράσινο χρώμα των κύκλων σου και στη συνέχεια, άπλωσε το κλασικό κιτρινωπό σου concealer. Βεβαιώσου ότι εφαρμόζεις σωστά το concealer μέχρι τη γραμμή του […]

Ο καλύτερος τρόπος για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είναι το να χρησιμοποιήσεις δύο concealer. Ξεκίνα απλώνοντας ένα concealer σε ανοιχτό ροζ χρώμα για να διορθώσεις το κοκκινο-πράσινο χρώμα των κύκλων σου και στη συνέχεια, άπλωσε το κλασικό κιτρινωπό σου concealer.

Βεβαιώσου ότι εφαρμόζεις σωστά το concealer μέχρι τη γραμμή του βλεφάρου και προς την εσωτερική του γωνία. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλα σου και όχι κάποιο σφουγγαράκι. Τέλος, βάλε λίγη πούδρα από πάνω για να σταθεροποιήσεις το makeup σου.

Το natural μακιγιάζ δείχνει καλύτερα στα κουρασμένα μάτια. Οπότε καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιήσεις κάποιο shimmer ή κρεμώδη σκιές ματιών γιατί τραβούν την προσοχή στα μάτια και μπορούν να μεγεθύνουν το πρήξιμο. Αντ ‘αυτού, καλό θα ήταν να επιλέξεις μια απαλή, ματ σκιά σε σκόνη.

Χρησιμοποίησε απαλές αποχρώσεις που συνδυάζονται εύκολα με τον τόνο του δέρματός σου.  Να αποφύγεις τις σκούρες αποχρώσεις, λόγω του ότι κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται ακόμη πιο πρησμένα, αλλά και τις ρόδινες ή κόκκινες αποχρώσεις, οι οποίες τα κάνουν να φαίνονται πιο κουρασμένα.

Αφού λοιπόν απλώσεις καλά την απαλή σκιά που επέλεξες στο καπάκι των ματιών σου, άπλωσε μία ελαφριά σκιά σε λευκό χρώμα στο εξωτερικό άκρο του οστού των φρυδιών σου για να τα τονίσεις.

Σχημάτισε σωστά τα φρύδια σου για να φαίνονται τα μάτια σου ακόμη πιο μεγάλα και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με αρκετή μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες, ώστε να τραβάει τα βλέμματα το επάνω μέρος των ματιών σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις