Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / 4 τραυματίες από έκρηξη στη συνοικία των πρεσβειών στην Καμπούλ
ΚΟΣΜΟΣ

4 τραυματίες από έκρηξη στη συνοικία των πρεσβειών στην Καμπούλ

Αυτοκίνητο παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών ανατινάχθηκε σήμερα στην περιοχή Καμπλ Μπάι στην Καμπούλ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι.Η επίθεση είχε στόχο ένα αυτοκίνητο που μετέφερε ξένους εργαζόμενους. «Περίπου στις 09:00, έγινε μια έκρηξη κοντά σε ένα όχημα με υπαλλήλους μιας ξένης εταιρείας. Σε αυτό το στάδιο, έχουμε πληροφορίες για τέσσερις πολίτες τραυματίες», […]

Αυτοκίνητο παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών ανατινάχθηκε σήμερα στην περιοχή Καμπλ Μπάι στην Καμπούλ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι.Η επίθεση είχε στόχο ένα αυτοκίνητο που μετέφερε ξένους εργαζόμενους.

«Περίπου στις 09:00, έγινε μια έκρηξη κοντά σε ένα όχημα με υπαλλήλους μιας ξένης εταιρείας. Σε αυτό το στάδιο, έχουμε πληροφορίες για τέσσερις πολίτες τραυματίες», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

Νωρίτερα, Αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε, πως βομβιστής-καμικάζι πυροδότησε εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, την Καμπούλ, λίγη ώρα αφότου είχε ακουστεί ισχυρή έκρηξη στη συνοικία που βρίσκονται οι ξένες πρεσβείες.

Η επίθεση διαπράχθηκε δύο ημέρες μετά την πρόταση που έκανε ο Πρόεδρος του Αφγανιστάν Άσραφ Γάνι για την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών με τους Ταλιμπάν, την οποία οι ισλαμιστές αντάρτες απέρριψαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις