Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου ανακρίθηκε από την αστυνομία για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο διαφθοράς
ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου ανακρίθηκε από την αστυνομία για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο διαφθοράς

Σε ανάκριση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, προχώρησε σήμερα η αστυνομία του Ισραήλ, στο πλαίσιο της υπόθεσης διαφθοράς που αφορά τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της χώρας, την Bezeq, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο. Η αστυνομία πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες της Bezeq Telecom προσέφεραν θετική κάλυψη στον Νετανιάχου και στη σύζυγό του Σάρα μέσω ενός ιστότοπου που ελέγχουν, […]


Σε ανάκριση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, προχώρησε σήμερα η αστυνομία του Ισραήλ, στο πλαίσιο της υπόθεσης διαφθοράς που αφορά τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της χώρας, την Bezeq, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες της Bezeq Telecom προσέφεραν θετική κάλυψη στον Νετανιάχου και στη σύζυγό του Σάρα μέσω ενός ιστότοπου που ελέγχουν, με αντάλλαγμα την ευνοϊκή αντιμετώπιση από την υπηρεσία ελέγχου τηλεπικοινωνιών.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός φέρεται να εμπλέκεται σε δύο ακόμη υποθέσεις διαφθοράς, όμως αρνείται ότι έχει κάνει κάτι παράνομο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις