Του άρπαξαν 30.000 ευρώ και τον ξυλοκόπησαν

ΕΛΛΑΔΑ

Του άρπαξαν 30.000 ευρώ και τον ξυλοκόπησαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

37χρονος αλβανικής καταγωγής που μένει μόνιμα στον Πύργο με τη σύντροφό του, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι του από δύο άγνωστους δράστες, οι οποίοι του έκλεψαν από τη βαλίτσα του το ποσό των 30.000 ευρώ. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο του Πύργου. Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν […]

02.03.2018 | 12:12

37χρονος αλβανικής καταγωγής που μένει μόνιμα στον Πύργο με τη σύντροφό του, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι του από δύο άγνωστους δράστες, οι οποίοι του έκλεψαν από τη βαλίτσα του το ποσό των 30.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο του Πύργου. Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν ότι ο 37χρονος άνδρας είχε κρύψει μέσα σε μια ασφαλισμένη βαλίτσα, τα χρήματα που συγκέντρωνε από τη δουλειά του εδώ και χρόνια στην περιοχή του Πύργου. Ο ένας από τους δύο ληστές αιφνιδίασε τον 37χρονο μπαίνοντας από το παράθυρο και ακινητοποιώντας τον, κρατώντας πιστόλι. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα στον συνεργό του, που επίσης κρατούσε όπλο και άρχισαν να ξυλοκοπούν τον 37χρονο για να τους πει που έχει κρυμμένα τα χρήματά του.

Έπειτα, βρήκαν μια βαλίτσα που ήταν ασφαλισμένη με λουκέτο και την έσκισαν με μαχαίρι. Ο 37χρονος είχε κρυμμένα εκεί 30.000 ευρώ, τα οποία και θα έπαιρνε μαζί του, καθώς λίγη ώρα αργότερα θα αναχωρούσε για τη χώρα του. Οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Exit mobile version