Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο νέος προγραμματισμός για τις μπάρες του μετρό
ΕΛΛΑΔΑ

Ο νέος προγραμματισμός για τις μπάρες του μετρό

Εως τα μέσα Μαρτίου θα κλείσουν οι πύλες του Μετρό και θα σταματήσει ουσιαστικά η δωρεάν διέλευση των επιβατών σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ. Ο νέος προγραμματισμός που ανακοινώθηκε προβλέπει: Ο σταθμός «Σύνταγμα» θα κλείσει την Κυριακή 4 Μαρτίου. Η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 15 Μαρτίου, οπότε και θα κλείσει. Το διάστημα […]

Εως τα μέσα Μαρτίου θα κλείσουν οι πύλες του Μετρό και θα σταματήσει ουσιαστικά η δωρεάν διέλευση των επιβατών σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.

Ο νέος προγραμματισμός που ανακοινώθηκε προβλέπει:

Ο σταθμός «Σύνταγμα» θα κλείσει την Κυριακή 4 Μαρτίου. Η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 15 Μαρτίου, οπότε και θα κλείσει.
Το διάστημα μεταξύ 5-10 Μαρτίου και 12-14 Μαρτίου το κλείσιμο των πυλών θα διεξαχθεί σε ώρες μη αιχμής (εκτός δηλαδή 06.00 – 10.00 και 15.00 – 19.00).
Οι σταθμοί «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος» και «Μαρούσι» θα κλείσουν στις 11 Μαρτίου (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοικτή).
Στους σταθμούς «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» οι πύλες έχουν ήδη κλείσει (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή). Στις 15 Μαρτίου θα υλοποιηθεί το κλείσιμο όλων των πυλών.
Στις 15 Μαρτίου θα υλοποιηθεί το κλείσιμο όλων των πυλών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις