Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

30

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νέος αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέος αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Την απόφαση να φέρει και δεύτερο ξένο διαιτητή δίπλα στον Βίτορ Μανουέλ Περέιρα, τοποθετώντας τον στην θέση του Μιχάλη Κουκουλάκη, έλαβε η ΕΠΟ. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία, ο νέος αρχιδιαιτητής θα αρχίσει άμεσα να εκτελεί τα καθήκοντά του. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Σε συνέχεια […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Την απόφαση να φέρει και δεύτερο ξένο διαιτητή δίπλα στον Βίτορ Μανουέλ Περέιρα, τοποθετώντας τον στην θέση του Μιχάλη Κουκουλάκη, έλαβε η ΕΠΟ.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία, ο νέος αρχιδιαιτητής θα αρχίσει άμεσα να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Σε συνέχεια της σχετικής σύστασης από την Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA την 1η Φεβρουαρίου 2018, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα αποφάσισε σήμερα τα εξής.

– Ορίζει τον κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν ως νέο μέλος της ΚΕΔ, με άμεση ισχύ. Ο κ. Φερνάντεζ Μαρίν, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη, θα έχει την συν-υπευθυνότητα για τον ορισμό των διαιτητών και των αξιωματούχων αγώνων για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και το Κύπελλο Ελλάδος.

– Διορίζει τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη ως αποκλειστικό υπεύθυνο με αρμοδιότητα να υλοποιήσει και να εξασφαλίσει την ενδεδειγμένη εφαρμογή του VAR στην Ελλάδα, επίσης με άμεση ισχύ. Θα λειτουργεί αποκλειστικά ως Συντονιστής της ΕΠΟ, του Ελληνικού Κράτους και της FIFA.

Επιπλέον, σχετικά με τις παραπάνω συστάσεις, ο πρόεδρος της ΚΕΔ συζήτησε και συμφώνησε με την UEFA ότι η τελευταία θα αναλάβει το επιπρόσθετο κόστος (μισθός και λοιπά έξοδα) που αφορούν τη σύμβαση του κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ εξετάζει παιρετέρω την πιθανότητα ορισμού ενός επιπλέον αλλοδαπού μέλους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις