Οι Rolling Stones θα γυρίσουν την Ευρώπη… «χωρίς φίλτρο»

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Rolling Stones θα γυρίσουν την Ευρώπη… «χωρίς φίλτρο»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

Την περιοδεία του με τίτλο «Stones – No Filter» θα ξεκινήσει το θρυλικό συγκρότημα Rolling Stones στις 17 Μαΐου στο Croke Park του Δουβλίνου. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν σε μεγάλα στάδια της Ευρώπης, όπως το Old Trafford στο Μάντσεστερ και το Mercedes-Benz Arena στη Στουτγκάρδη. Σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram ανακοίνωσαν όλες […]

01.03.2018 | 10:10

Την περιοδεία του με τίτλο «Stones – No Filter» θα ξεκινήσει το θρυλικό συγκρότημα Rolling Stones στις 17 Μαΐου στο Croke Park του Δουβλίνου.

Στη συνέχεια θα εμφανιστούν σε μεγάλα στάδια της Ευρώπης, όπως το Old Trafford στο Μάντσεστερ και το Mercedes-Benz Arena στη Στουτγκάρδη.

Σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram ανακοίνωσαν όλες τις λεπτομέρειες για αυτό το tour που η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να πραγματοποιηθεί.

Με εξαίρεση δύο συναυλίες σε μουσικά φεστιβάλ το 2013, πρόκειται για το πρώτο μεγάλο σόου που θα παρουσιάσουν στην πατρίδα τους, τη Βρετανία, εδώ και 18 χρόνια.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη Γερμανία, την Πολωνία και την Αγγλία θα ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου, ενώ στις 16 του ίδιου μήνα θα ξεκινήσει η διάθεσή τους για το live της Μασσαλίας.

Με κλασικές επιτυχίες, όπως το Satisfaction, αλλά και μερικές εκπλήξεις θα διασκεδάσουν το κοινό και θα μείνουν, όπως πάντα, αξέχαστοι!

Ετικέτες
Exit mobile version