Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποχώρηση με πικρία από το MasterChef: Θα έπρεπε να παραμείνω (vid)
LIFESTYLE

Αποχώρηση με πικρία από το MasterChef: Θα έπρεπε να παραμείνω (vid)

Εκτός MasterChef βρίσκεται ο Μάριος Βραχάτης. Ο 30χρονος δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία αποχώρησης ενώ την παραμονή τους εξασφάλισαν οι Τζώρτζης Παπανικολάου και Γωγώ Κωστάκη. «Σας ευχαριστώ για το κομμάτι που περάσαμε μαζί και ζήσαμε. Έμαθα αρκετά πράγματα, είδα αρκετά πράγματα. Εντάξει, ήταν ένα δρόμος που τελειώνει, προχωράμε παρακάτω. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ», […]

Εκτός MasterChef βρίσκεται ο Μάριος Βραχάτης.

Ο 30χρονος δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία αποχώρησης ενώ την παραμονή τους εξασφάλισαν οι Τζώρτζης Παπανικολάου και Γωγώ Κωστάκη.

«Σας ευχαριστώ για το κομμάτι που περάσαμε μαζί και ζήσαμε. Έμαθα αρκετά πράγματα, είδα αρκετά πράγματα. Εντάξει, ήταν ένα δρόμος που τελειώνει, προχωράμε παρακάτω. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ», είπε ο Μάριος Βραχάτης στους κριτές.

Λίγο αργότερα, όμως, δεν έκρυψε την πικρία του για την αποχώρηση: «Αισθάνομαι λίγο αδικημένος από το αποτέλεσμα. Θα έπρεπε να παραμείνω. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Κάποιοι το καταλάβανε, κάποιοι όχι… Κάποιοι μπορεί να μην το είδαν, κάποιοι δεν ήθελαν να το δουν; Δεν με πειράζει, είμαι καλά με τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις