Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δίωξη κατά Τούρκου δημοσιογράφου για προκλητικό σχόλιο
ΚΟΣΜΟΣ

Δίωξη κατά Τούρκου δημοσιογράφου για προκλητικό σχόλιο

  Δίωξη κατά του δημοσιογράφου του ισλαμικού καναλιού AKIT TV, Αχμέτ Κεσέρ, άσκησε η τουρκική εισαγγελία, μετά από σχόλιό του, που έλεγε ότι εάν η Τουρκία ήθελε να βλάψει αμάχους στη Συρία, θα είχε ήδη βομβαρδίσει κοσμικές περιοχές στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπάρχουν προδότες. «Αν αρχίζαμε να σκοτώνουμε πολίτες, θα έπρεπε να ξεκινήσουμε από το Πέρα, […]

 

Δίωξη κατά του δημοσιογράφου του ισλαμικού καναλιού AKIT TV, Αχμέτ Κεσέρ, άσκησε η τουρκική εισαγγελία, μετά από σχόλιό του, που έλεγε ότι εάν η Τουρκία ήθελε να βλάψει αμάχους στη Συρία, θα είχε ήδη βομβαρδίσει κοσμικές περιοχές στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπάρχουν προδότες.

«Αν αρχίζαμε να σκοτώνουμε πολίτες, θα έπρεπε να ξεκινήσουμε από το Πέρα, το Νισάντασι και το Ετιλέρ, όπου υπάρχουν ένα σωρό προδότες εκεί», επισήμανε ο δημοσιογράφος προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο δημοσιογράφος, που τελικά υπέβαλε την παραίτησή του, ήθελε με αυτόν τον τρόπο να απορρίψει της κατηγορίες σε βάρος της Τουρκίας ότι αθώοι πολίτες σκοτώθηκαν στην επιχείρηση της χώρας εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής στη Συρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις