Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η απίστευτη βίλα του πάμπλουτου ζεύγους Αντωνοπούλου- Παπαδημητρίου
ΕΛΛΑΔΑ

Η απίστευτη βίλα του πάμπλουτου ζεύγους Αντωνοπούλου- Παπαδημητρίου

Πολυτελέστατη βίλα στην περιοχή Καλαμίτσια της Σύρου, διατηρούν η Ράνια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου που απομακρύνθηκαν από την κυβέρνηση μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι έπαιρναν 12.000 ευρώ τον χρόνο, κρατική επιδότηση για ενοίκιο διαμερίσματος στο Κολωνάκι. Οι δυο πρώην υπουργοί θεωρούνται το πιο πλούσιο ζευγάρι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αφού σύμφωνα με […]

Πολυτελέστατη βίλα στην περιοχή Καλαμίτσια της Σύρου, διατηρούν η Ράνια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου που απομακρύνθηκαν από την κυβέρνηση μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι έπαιρναν 12.000 ευρώ τον χρόνο, κρατική επιδότηση για ενοίκιο διαμερίσματος στο Κολωνάκι.

Οι δυο πρώην υπουργοί θεωρούνται το πιο πλούσιο ζευγάρι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αφού σύμφωνα με το πόθεν έσχες τους που δόθηκε στη δημοσιότητα, διαθέτουν ακίνητα στο Μανχάταν και τη Γλυφάδα, πολυτελή βίλα στη Σύρο, καταθέσεις, μετοχές, ομόλογα εκατομμυρίων ευρώ και εισοδήματα ύψους 450.000 ευρώ ετησίως.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων διατηρεί πολυτελέστατη βίλα στη Σύρο στην περιοχή “Καλαμίσια”, που βρίσκεται μεταξύ Ερμούπολης και Αζολίμνου. Πρόκειται για μια από τις ακριβότερες περιοχές του νησιού, στην οποία τα οικόπεδα μοσχοπουλιούνται” όπως δήλωσε κάτοικος της περιοχής στο www.naxostimes.gr.

Η εξοχική βίλα του ζεύγους Ράνιας Αντωνοπούλου και Δημήτρη Παπαδημητρίου στη Σύρο, έχει εμβαδόν 300 τ.μ., με βοηθητικούς χώρους 180 τ.μ. και πισίνα 80 τ.μ., σε οικόπεδο 4.950 τ.μ.!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις