Ειρήνη Λαγούδη: «Σκηνοθετημένη αυτοκτονία», λέει η έκθεση αυτοψίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειρήνη Λαγούδη: «Σκηνοθετημένη αυτοκτονία», λέει η έκθεση αυτοψίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη έδωσε ο πρώην διευθυντής της διεύθυνσης εγκλημάτων εμπρησμού, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, που συνέταξε πλήρη έκθεση για την πολύκροτη υπόθεση και την έχει ήδη παραδώσει στον δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης 44χρονης. Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοχειρία στην οποία υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια. Ακόμα, […]

01.03.2018 | 09:49

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη έδωσε ο πρώην διευθυντής της διεύθυνσης εγκλημάτων εμπρησμού, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, που συνέταξε πλήρη έκθεση για την πολύκροτη υπόθεση και την έχει ήδη παραδώσει στον δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης 44χρονης.

Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοχειρία στην οποία υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια.

Ακόμα, αφήνει σαφείς αιχμές για την έρευνα που διεξήχθη λέγοντας πως οι πραγματογνώμονες έκαναν αυτοψία χωρίς το θύμα και χωρίς τα πειστήρια και συνέχισε λέγοντας: «Άρα δεν θα έχουν πλήρη εικόνα». Ακόμα, εξετάζεται να ζητηθεί η συνδρομή του FBI.

Από εκεί και πέρα οικογένεια της προαναγγέλλει και νέα μήνυση. Στο θέμα αναφέρθηκε ο Αγρινιώτης δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Ζώης, μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8».

Εκτός των άλλων, ο κ. Ζώης, προανήγγειλε την υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου, για το αδίκημα της εκθέσεως ή παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής, σε περίπτωση που ισχύει, ότι η Ειρήνη είχε προειδοποιήσει κάποιον ή κάποιους ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ μετέφερε το ενδιαφέρον Ελλήνων της ομογένειας για την υπόθεση, αποκαλύπτοντας υπόθεση καρμπόν στις Η.Π.Α.

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε την απορία για την αλλαγή στην κατάθεση της μαρτυρίας του κυνηγού που υποστήριζε ότι βρισκόταν στην παραλία Φωτμού, 15:30 με 16:00 και δεν είχε δει το μοιραίο Ι.Χ. «Πως το 16:00 έγινε 13:30;» αναρωτήθηκε ο κ. Ζώης.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star, η έκθεση του Ανδριανού Γκουρμπάτση καταλήγει σε τρία συμπεράσματα:

  • Η Ειρήνη Λαγούδη ήταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού όπως διαρρέεται και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
  • Το αποτύπωμα παπουτσιού το οποίο βρέθηκε στο τζαμί στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκίνητου ανήκει στην άτυχη γυναίκα και έγινε όπως ισχυρίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κατά την μεταφορά της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
  • Η ύπαρξη αιθάλης στο εξωτερικό μέρος του αυτοκίνητου στην πλευρά του οδηγού σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι, άνοιξαν την πόρτα ενώ καιγόταν η  Ειρήνη Λαγούδη.

«Η φωτιά διαπιστώνω ότι ήταν της τάξεως των 10 με 15 λεπτών το πολύ. Έσβησε από μόνη της… Το άτομο που έβαλε τη φωτιά άνοιξε την πόρτα, -και βγήκε ο καπνός έξω- προκειμένου να μεταφέρει την Ειρήνη Λαγούδη στο πίσω κάθισμα, γιατί γράφω στην έκθεσή μου ότι πιστεύω ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Τη μετέφερε πίσω και ξαναέκλεισε την πόρτα. Αποκλείεται την πόρτα του οδηγού να την άνοιξε η Ειρήνη Λαγούδη» τόνισε.

Exit mobile version