Αθήνα

°C

Κυριακή

17

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νύχτα “κόλαση” στην Αττική- Γκαζάκια και μολότοφ σε αυτοκίνητα και τράπεζες
ΕΛΛΑΔΑ

Νύχτα “κόλαση” στην Αττική- Γκαζάκια και μολότοφ σε αυτοκίνητα και τράπεζες

Έτοιμοι να κάψουν την Αθήνα δείχνουν να είναι οι γνωστοί- άγνωστοι με τις κουκούλες. Επιθέσεις σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια , εμπρησμοί αυτοκινήτων σε διαφορετικές περιοχές του λεκανοπεδίου αλλά και επίθεση με γκαζάκια σε υποκατάστημα τράπεζας στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών πραγματοποίησαν τα […]

Έτοιμοι να κάψουν την Αθήνα δείχνουν να είναι οι γνωστοί- άγνωστοι με τις κουκούλες.

Επιθέσεις σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια , εμπρησμοί αυτοκινήτων σε διαφορετικές περιοχές του λεκανοπεδίου αλλά και επίθεση με γκαζάκια σε υποκατάστημα τράπεζας στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών πραγματοποίησαν τα μεσάνυχτα κουκουλοφόροι έξω από το Πολυτεχνείο.

Oι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που εκτελούσε υπηρεσία στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι και σε ATM στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εξωτερικό χώρο τράπεζας, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης στην Αττική.

Πέντε εμπρησμοί αυτοκινήτων τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αθήνα

Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στα Άνω Λιόσια Αττικής.

Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Ηπείρου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής.

Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Παναγίας Γρηγορούσης και Λιοσίων στο δήμο Αχαρνών Αττικής.

Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Ωρομέδοντος στην περιοχή της Άνω Κυψέλης στην Αθήνα.

Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες πραγματοποιήθηκαν λίγες ώρες μετά τις απειλές που εκτόξευσαν οι αναρχικοί ότι «αν πάθει κάτι ο Ντίνος θα καεί η πόλη», «θα την ισοπεδώσουμε», «θα κάψουμε ό,τι καίγεται» κ.λπ.

Οι αντιεξουσιαστές αναφέρονταν στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου ο οποίος την Τετάρτη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, βρίσκεται για 9η μέρα σε απεργία πείνας και δίψας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις