Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Πούτιν παρουσίασε τον «ανίκητο πύραυλο»- Τίποτα δεν μπορεί να τον αναχαιτίσει
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν παρουσίασε τον «ανίκητο πύραυλο»- Τίποτα δεν μπορεί να τον αναχαιτίσει

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοίνωσε πως η  Ρωσία έχει αναπτύξει και δοκιμάζει μια νέα σειρά στρατιωτικών πυρηνικών όπλων ικανών να ξεπεράσουν τις αμερικανικές αντιβαλλιστικές πυραυλικές άμυνες. Μιλώντας στο κρατικό κανάλι της Ρωσίας, ο Πρόεδρος παρουσίασε σε animation βίντεο τον νέο « πύραυλο κρουαζιέρα», ένα υποβρύχιο πύραυλο drone καθώς κι άλλα όπλα. Οι δοκιμές των πυραύλων έγιναν τον […]

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοίνωσε πως η  Ρωσία έχει αναπτύξει και δοκιμάζει μια νέα σειρά στρατιωτικών πυρηνικών όπλων ικανών να ξεπεράσουν τις αμερικανικές αντιβαλλιστικές πυραυλικές άμυνες.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι της Ρωσίας, ο Πρόεδρος παρουσίασε σε animation βίντεο τον νέο « πύραυλο κρουαζιέρα», ένα υποβρύχιο πύραυλο drone καθώς κι άλλα όπλα.

Οι δοκιμές των πυραύλων έγιναν τον περασμένο φθινόπωρο, ενώ ο πύραυλος έχει τόση απεριόριστη εμβέλεια και τέτοια υψηλή ταχύτητα που του επιτρέπει να διαπερνάει οποιαδήποτε πυραυλική άμυνα.

Όλα αυτά, τον ίδιο μήνα που το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε μια νέα πολιτική για τα πυρηνικά όπλα, η οποία συνοδεύτηκε από μια υπόσχεση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να αναπτύξει ένα οπλοστάσιο «τόσο ισχυρό και ισχυρό που θα αποτρέψει οποιεσδήποτε πράξεις επιθετικότητας».

«Θα ήθελα να πω σε όσους προσπαθούσαν να κλιμακώσουν τον «αγώνα» εξοπλισμών τα τελευταία 15 χρόνια,  καθώς και να αποκτήσουν μονομερή πλεονεκτήματα έναντι της Ρωσίας και να επιβάλουν περιορισμούς και κυρώσεις, πως η προσπάθειά τους και η προσπάθεια να περιοριστεί η Ρωσία απέτυχε».

Ο Ρώσος πρόεδρος υποσχέθηκε επίσης να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ρώσων και να μειώσει στο μισό το «απαράδεκτο» επίπεδο της φτώχειας.

«Τα επόμενα χρόνια θα είναι αποφασιστικής σημασίας για τη ζωή της χώρας», επέμεινε ο Ρώσος πρόεδρος, εκτιμώντας ότι «η ανάπτυξη της ευημερίας έχει ουσιαστική σημασία».

«Οφείλουμε να φέρουμε σε πέρας έναν από τους στόχους κλειδιά της επόμενης δεκαετίας: να παράσχουμε μια βέβαιη και μακροπρόθεσμη αύξηση του πραγματικού εισοδήματος των πολιτών και να μειώσουμε μέσα σε έξι χρόνια τουλάχιστον στο μισό το ποσοστό της φτώχειας», δήλωσε ο Πούτιν.

«Η καθυστέρηση, ιδού ο εχθρός μας», είπε ο ρώσος πρόεδρος υπογραμμίζοντας τη σημασία της τεχνολογικής προόδου ώστε η Ρωσία, το «κολοσσιαίο δυναμικό» της οποίας στην τεχνολογία εγκωμίασε, να μην μείνει στο περιθώριο της «τεχνολογικής επανάστασης».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος ηγείται της Ρωσίας εδώ και περισσότερο από 18 χρόνια, είναι υποψήφιος για μια τέταρτη εξαετή θητεία στις προεδρικές εκλογές της 18ης Μαρτίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις