Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο- Διαλύθηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο- Διαλύθηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο (pics)

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της πρώην υφαντουργίας ΡΟΚΑ. Ειδικότερα, κάτω από συνθήκες τις οποίες διερευνά η αστυνομία, δύο οχήματα, ένα φορτηγό με ένα Ι.Χ. συγκεκριμένα, συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου το οποίο επέβαινε […]

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της πρώην υφαντουργίας ΡΟΚΑ.

Ειδικότερα, κάτω από συνθήκες τις οποίες διερευνά η αστυνομία, δύο οχήματα, ένα φορτηγό με ένα Ι.Χ. συγκεκριμένα, συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου το οποίο επέβαινε σε ένα από αυτά.

Ο άτυχος άνδρας ηλικίας 55 ετών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς χρειάστηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του τραυματία μέσα από τα συντρίμμια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις