Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΓΣΕΒΕΕ: Να αποκατασταθούν οι ζημιές στην Ερμού
ΕΛΛΑΔΑ

ΓΣΕΒΕΕ: Να αποκατασταθούν οι ζημιές στην Ερμού

Η ΓΣΕΒΕΕ εκφράζει τη στήριξή της στους επιχειρηματίες, τα καταστήματα των οποίων δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους στην Ερμού. «Με λύπη μας παρατηρούμε, για μια ακόμη φορά, η Ερμού ο εμπορικότερος δρόμος στην καρδιά της Αθήνας να στοχοποιείται και να γίνεται πεδίο εκτόνωσης κουκουλοφόρων» αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ συμπληρώνοντας πως οι επιχειρηματίες «υφίστανται ακόμα ένα υλικό και […]

Η ΓΣΕΒΕΕ εκφράζει τη στήριξή της στους επιχειρηματίες, τα καταστήματα των οποίων δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους στην Ερμού.

«Με λύπη μας παρατηρούμε, για μια ακόμη φορά, η Ερμού ο εμπορικότερος δρόμος στην καρδιά της Αθήνας να στοχοποιείται και να γίνεται πεδίο εκτόνωσης κουκουλοφόρων» αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ συμπληρώνοντας πως οι επιχειρηματίες «υφίστανται ακόμα ένα υλικό και ηθικό κόστος την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Επωμίζονται με το οικονομικό βάρος αναίτιων εις βάρος τους βανδαλισμών από ομάδες που θεωρούν δικαίωμά τους να καταπατούν δικαιώματα συμπολιτών τους».

«Η ΓΣΕΒΕΕ έχει επανειλημμένως εκφράσει την ανάγκη ενός επαρκούς επιπέδου ασφαλείας σε όλους τους πολίτες και τις περιουσίες τους ως απαραίτητη συνθήκη για την ανάκαμψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχει πληγωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα σε ένα τουριστικό προορισμό, όπως το κέντρο της Αθήνας», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η ΓΣΕΒΕΕ ζητά «με δεδομένες τις οικονομικές δυσχέρειες» την καταβολή αποζημιώσεων στους επιχειρηματίες τονίζοντας πως «είναι επιτακτική η ανάγκη να υλοποιηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις