Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άρπαξε το ψαλίδι από τους υπαλλήλους κι άρχισε να τραυματίζεται
ΕΛΛΑΔΑ

Άρπαξε το ψαλίδι από τους υπαλλήλους κι άρχισε να τραυματίζεται

Πανικός προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στο Πολύκεντρο του δήμου Πύργου, όταν 41χρονος άρχισε να αυτοτραυματίζεται στην κοιλιά με ψαλίδι που πήρε από το γραφείο εργαζομένου. Ο 41χρονος, την Καθαρά Δευτέρα εντοπίστηκε μέσα σε κάδο ανακύκλωσης, τον οποίο είχε μετατρέψει σε κατάλυμα. Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πύργου έκαναν μεγάλη προσπάθεια για την φροντίδα του, […]

Πανικός προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στο Πολύκεντρο του δήμου Πύργου, όταν 41χρονος άρχισε να αυτοτραυματίζεται στην κοιλιά με ψαλίδι που πήρε από το γραφείο εργαζομένου.

Ο 41χρονος, την Καθαρά Δευτέρα εντοπίστηκε μέσα σε κάδο ανακύκλωσης, τον οποίο είχε μετατρέψει σε κατάλυμα. Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πύργου έκαναν μεγάλη προσπάθεια για την φροντίδα του, και είχαν φτάσει ένα βήμα πριν την εξασφάλιση λυόμενου οικίσκου για την στέγασή του.

Τις τελευταίες ημέρες, κάθε πρωί πήγαινε στο Πολύκεντρο ρωτώντας πότε θα του δοθεί το λυόμενο, με τους υπαλλήλους να του εξηγούν πως είναι θέμα λίγων ημερών να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Τελικά, χθες το μεσημέρι, κι ενώ βρισκόταν και πάλι στο χώρο, άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να τραυματίζεται στην κοιλιά.

Κάποιοι εργαζόμενοι, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να τον αποτρέψουν ενώ λίγα λεπτά αργότερα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, παίρνοντας από τα χέρια του το ψαλίδι.

Στην τσέπη του βρήκαν ένα ακόμα μαχαίρι που βρήκαν στην κατοχή του, και τον συνέλαβαν.

Ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς και δεν χρειάστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο- οδηγήθηκε ωστόσο κατευθείαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και κλοπές, που όπως αποδείχθηκε είχε διαπράξει στο παρελθόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις