Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Θετική εξέλιξη με την υπόθεση του Ταυλαρίδη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Θετική εξέλιξη με την υπόθεση του Ταυλαρίδη

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Στάθη Ταυλαρίδη έφτασε ο Παναθηναϊκός κι ως εκ τούτου για μία ακόμη φορά οι «πράσινοι» αποφεύγουν την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών. Μπορεί ο πρώην παίκτης των «πράσινων» κατά την εκδίκαση της προσφυγής του στο διαιτητικό δικαστήριο να παρουσιαζόταν ανένδοτος και να ζητούσε όλα τα χρήματα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Στάθη Ταυλαρίδη έφτασε ο Παναθηναϊκός κι ως εκ τούτου για μία ακόμη φορά οι «πράσινοι» αποφεύγουν την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών.

Μπορεί ο πρώην παίκτης των «πράσινων» κατά την εκδίκαση της προσφυγής του στο διαιτητικό δικαστήριο να παρουσιαζόταν ανένδοτος και να ζητούσε όλα τα χρήματα που του οφείλονται (97.000€), ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν τα τελευταία 24ωρα έφεραν αποτέλεσμα.

Ο 38χρονος αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε η ΠΑΕ για διακανονισμό (θα λάβει άμεσα 80.000€), θα αποσύρει την προσφυγή του και κατ΄ επέκταση το «τριφύλλι» θα αποφύγει την ποινή που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις (-3 βαθμοί), εξέλιξη αν μη τι άλλο άκρως σημαντική στην προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την 5η θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις