Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κανένας τραυματισμός Γκαρθία»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κανένας τραυματισμός Γκαρθία»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, μέσω του οποίου εκφράζει ανοιχτά την πεποίθηση πως δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία. Το βίντεο σχολιάζεται από τους Θεσσαλονικείς με την ατάκα «ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ», ενώ χρησιμοποιεί με έντονα ειρωνική διάθεση το hashtag «prayforoscar» («προσευχηθείτε για […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, μέσω του οποίου εκφράζει ανοιχτά την πεποίθηση πως δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Το βίντεο σχολιάζεται από τους Θεσσαλονικείς με την ατάκα «ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ», ενώ χρησιμοποιεί με έντονα ειρωνική διάθεση το hashtag «prayforoscar» («προσευχηθείτε για τον Όσκαρ»).

Το βίντεο θα χρησιμοποιηθεί και από τους νομικούς της ομάδας για να υπογραμμίσουν ότι το ρολό βρήκε στην κουκούλα του Ισπανού τεχνικού.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ.- #PrayForOscar

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Dienstag, 27. Februar 2018

Καραπαπάς: «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνδέθηκε πλέον και επίσημα με την αλητεία»

Με μία αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για το video που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του οποίου αμφισβητεί τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο κ. Καραπαπάς ανέβασε ένα screenshot απ’ το ποστ, κάνοντας λόγο για αλητεία απ’ την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνδέθηκε πλέον και επίσημα με την αλητεία», αναφέρει το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνδέθηκε πλέον και επίσημα με την αλητεία!

Gepostet von Konstantinos Karapapas am Mittwoch, 28. Februar 2018

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις