Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συναγερμός στις Αρχές- Εισβολή συμμορίας στο σπίτι αστυνομικίνας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στις Αρχές- Εισβολή συμμορίας στο σπίτι αστυνομικίνας

Του Πέτρου Καρσιώτη Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία στα Βόρεια Προάστια της Αττικής μετά την νέα  ληστρική επιδρομή σε σπίτι αστυνομικίνας αυτή τη φορά που καταγράφηκε πριν από λίγα 24ωρα στην περιοχή του Διονύσου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που  έχουν γίνει γνωστά, μία από τις προηγούμενες νύχτες, κουκουλοφόροι, μέλη συμμορίας ληστών, σπάζοντας παράθυρο ισογείου, εισέβαλαν σε μονοκατοικία […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία στα Βόρεια Προάστια της Αττικής μετά την νέα  ληστρική επιδρομή σε σπίτι αστυνομικίνας αυτή τη φορά που καταγράφηκε πριν από λίγα 24ωρα στην περιοχή του Διονύσου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που  έχουν γίνει γνωστά, μία από τις προηγούμενες νύχτες, κουκουλοφόροι, μέλη συμμορίας ληστών, σπάζοντας παράθυρο ισογείου, εισέβαλαν σε μονοκατοικία όπου διαμένει η αστυνομικός και η οικογένειά της.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι σήκωσαν κυριολεκτικά από τα κρεβάτια τους την αστυνομικό, τον σύζυγό της και στη συνέχεια τα τρία ανήλικα παιδιά τους μαζί με την μητέρα της.

Τους οδήγησαν όλους σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού όπου για δύο ώρες τους κρατούσε ουσιαστικά ομήρους ένας από τους ενόπλους κουκουλοφόρους.

Τις ίδιες εφιαλτικές ώρες οι άλλοι τρεις της συμμορίας ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους της μονοκατοικίας και όπως είπαν τα θύματα αφαίρεσαν μετρητά και κοσμήματα.

Όταν διέφυγαν η αστυνομικός ενημέρωσε την υπηρεσία της και στο σπίτι κατέφθασαν συνάδελφοί της ασφάλειας και του εγκληματολογικού Τμήματος για τη λήψη αποτυπωμάτων απ όλα τα σημεία από τα οποία πέρασαν οι κουκουλοφόροι.

Από όσα κατέθεσαν τα θύματα της ληστείας τρόμου οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι κατά πάσα πιθανότητα δράστες είναι τα μέλη της ίδιας συμμορίας τα οποία στις 10 Φεβρουαρίου, πάλι ξημερώματα και πάλι σπάζοντας παράθυρο του ισογείου, εισέβαλαν στη μονοκατοικία συνταξιούχου δημοσιογράφου και ακινητοποίησαν επίσης την οικογένειά του.

Με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον ίδιο και την οικογένεια του και έκαναν άνω κάτω το σπίτι.

Άρπαξαν τελικά δύο πιστόλια και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο ιδιοκτήτης, καθώς χρήματα και κοσμήματα, και διέφυγαν με άγνωστο μέσον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις