Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΝΔ για ανασχηματισμό: Αν μη τι άλλο ο Τσίπρας διασκεδάζει τους πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΔ για ανασχηματισμό: Αν μη τι άλλο ο Τσίπρας διασκεδάζει τους πολίτες

Με μια ειρωνική δήλωση δια της εκπροσώπου Τύπου, Μαρίας Σπυράκη, η ΝΔ σχολιάζει τον ανασχηματισμό στον οποίο προέβη κυβέρνηση. Φυσικά δεν παραλείπει το σχόλιο για την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στο κυβερνητικό σχήμα, ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας στη θέση του Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος μετατίθεται στο υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», τονίζει η […]

Με μια ειρωνική δήλωση δια της εκπροσώπου Τύπου, Μαρίας Σπυράκη, η ΝΔ σχολιάζει τον ανασχηματισμό στον οποίο προέβη κυβέρνηση.

Φυσικά δεν παραλείπει το σχόλιο για την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στο κυβερνητικό σχήμα, ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας στη θέση του Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος μετατίθεται στο υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», τονίζει η κυρία Σπυράκη χαρακτηριστικά.

Η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ:

«Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μην τι άλλο o κ.Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις