Απίστευτη δήλωση από αξιωματούχο του ΥΠΕΞ: Κι εμείς κάψαμε σημαίες της ΠΓΔΜ στο συλλαλητήριο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη δήλωση από αξιωματούχο του ΥΠΕΞ: Κι εμείς κάψαμε σημαίες της ΠΓΔΜ στο συλλαλητήριο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την κίνηση Σκοπιανών εθνικιστών να κάψουν την ελληνική σημαία σε συγκέντρωση την Τρίτη, προσπαθεί να δικαιολογήσει ανώτατος αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Όταν ρωτήθηκε για το αν η Αθήνα προβληματίζεται για το γεγονός αυτό, απάντησε: «Κι εμείς κάψαμε σημαίες στη Θεσσαλονίκη. Κι ακούστηκαν συνθήματα ”πάρτε τα όπλα να πάμε στα Σκόπια”», υπονοώντας ότι δεν πρέπει […]

28.02.2018 | 18:00

Την κίνηση Σκοπιανών εθνικιστών να κάψουν την ελληνική σημαία σε συγκέντρωση την Τρίτη, προσπαθεί να δικαιολογήσει ανώτατος αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η Αθήνα προβληματίζεται για το γεγονός αυτό, απάντησε: «Κι εμείς κάψαμε σημαίες στη Θεσσαλονίκη. Κι ακούστηκαν συνθήματα ”πάρτε τα όπλα να πάμε στα Σκόπια”», υπονοώντας ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία.

Ο ίδιος υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ΥΠΕΞ σημείωσε ότι η Αθήνα δεν θα δεχθεί «light συμφωνία» με την ΠΓΔΜ, καθώς μία τέτοια τύπου συμφωνία «δεν αντέχει στον χρόνο».

Τέλος, αναφορικά με το αν η Ελλάδα καλύπτεται από τη στάση της Ευρώπης σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις, απάντησε: «Η στάση της Ευρώπης είναι καλύτερη από ποτέ, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετή».

Exit mobile version