Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ κατά Κυριάκου για την επίθεση στην “Φαβέλα”: Δέσμιος της ακροδεξιάς γραμμής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κυριάκου για την επίθεση στην “Φαβέλα”: Δέσμιος της ακροδεξιάς γραμμής

Κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ εξαπολύει η κυβέρνηση επειδή δεν αντέδρασε ως τώρα για την επίθεση στο αντιεξουσιαστικό στέκι Φαβέλα στον Πειραιά. Αναλυτική η ανακοίνωση Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  για τη σιωπή της ΝΔ  και του κ. Μητσοτάκη απέναντι σε νεοναζιστικές επιθέσεις. Δυο μέρες έχουν περάσει από την επίθεση φασιστών στον κοινωνικό χώρο «Φαβέλα» […]

Κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ εξαπολύει η κυβέρνηση επειδή δεν αντέδρασε ως τώρα για την επίθεση στο αντιεξουσιαστικό στέκι Φαβέλα στον Πειραιά.

Αναλυτική η ανακοίνωση

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  για τη σιωπή της ΝΔ  και του κ. Μητσοτάκη απέναντι σε νεοναζιστικές επιθέσεις.

Δυο μέρες έχουν περάσει από την επίθεση φασιστών στον κοινωνικό χώρο «Φαβέλα» στον Πειραιά, κατά την οποία τραυματίστηκαν πέντε άτομα, και η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη δεν έχει βρει ούτε μια λέξη αποδοκιμασίας ή καταδίκης μιας πρόδηλα εγκληματικής ενέργειας.

Πρόκειται, προφανώς, για μια επιλεκτική σιωπή, αφού ο κ. Μητσοτάκης, στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή καταδίκασε μεν τα επεισόδια έξω από την κατοικία του κ. Παπαδήμου, αλλά  δεν διανοήθηκε καν να αναφερθεί στην επίθεση με λοστό στο κεφάλι εναντίον της δικηγόρου πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, και άλλων  πολιτών.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος, άλλωστε, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι στη χώρα μας υπάρχει μόνο ακροαριστερή βία, παραμένει δέσμιος της ακροδεξιάς γραμμής Σαμαρά-Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις