Αθήνα

°C

Τρίτη

18

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Γραμμέλη άλλαξε το άρθρο της- “Να μαζευτεί ο Αρναούτογλου” (vid)
LIFESTYLE

Η Γραμμέλη άλλαξε το άρθρο της- “Να μαζευτεί ο Αρναούτογλου” (vid)

Στο Πρωινό μίλησε τηλεφωνικά την Τρίτη η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία απάντησε για πρώτη φορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον παρουσιαστή. Αφορμή για το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η σκληρή κριτική που άσκησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον Γιώργο Λιανό για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο και η φράση της «Στείλτε τον πίσω στα παιδιά του». Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε, μεταξύ […]

Στο Πρωινό μίλησε τηλεφωνικά την Τρίτη η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία απάντησε για πρώτη φορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον παρουσιαστή.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η σκληρή κριτική που άσκησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον Γιώργο Λιανό για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο και η φράση της «Στείλτε τον πίσω στα παιδιά του».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως της τηλεφώνησε ο Γιώργος Λιανός και της ζήτησε πολύ ευγενικά να αφαιρέσει τη φράση που αναφερόταν στα παιδιά του.

Η τηλεκριτικός ανέφερε ακόμη πως μίλησε τηλεφωνικά και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποίο είπε πως αυτό που έγινε δεν τιμά κανέναν από τους δυο.

Δείτε όσα είπε και στο «Φτιάξε καφέ να στα πω»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις