Πορνοστάρ υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή;

ΕΛΛΑΔΑ

Πορνοστάρ υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την πιθανή εμπλοκή του με την πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής στην Ά Αθηνών με τη Χρυσή Αυγή, γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών,  Γιώργος Σακελλαρόπουλος. Σε ποστ, που αναρτήθηκε προ δύο μηνών περίπου και ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια, φωτογραφίζεται με την Ουρανία Μιχαλολιάκου και αναφέρει: «Με Ουρανία Μιχαλολιάκου βόλτα! Επόμενο βήμα συζητήσεις για […]

27.02.2018 | 09:41

Την πιθανή εμπλοκή του με την πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής στην Ά Αθηνών με τη Χρυσή Αυγή, γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών,  Γιώργος Σακελλαρόπουλος.

Σε ποστ, που αναρτήθηκε προ δύο μηνών περίπου και ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια, φωτογραφίζεται με την Ουρανία Μιχαλολιάκου και αναφέρει: «Με Ουρανία Μιχαλολιάκου βόλτα! Επόμενο βήμα συζητήσεις για βουλευτής στην Α’ Αθηνών».

Ο ίδιος δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για χιούμορ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος είναι βέρος Αθηναίος, παλιός πρωταθλητής του Πανελληνίου και μέλος της Εθνικής στο μοντέρνο πένταθλο. Στο χώρο των ερωτικών ταινιών μπήκε τα τελευταία επτά χρόνια.

 

Exit mobile version