Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορνοστάρ υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή;
ΕΛΛΑΔΑ

Πορνοστάρ υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή;

Την πιθανή εμπλοκή του με την πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής στην Ά Αθηνών με τη Χρυσή Αυγή, γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών,  Γιώργος Σακελλαρόπουλος. Σε ποστ, που αναρτήθηκε προ δύο μηνών περίπου και ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια, φωτογραφίζεται με την Ουρανία Μιχαλολιάκου και αναφέρει: «Με Ουρανία Μιχαλολιάκου βόλτα! Επόμενο βήμα συζητήσεις για […]

Την πιθανή εμπλοκή του με την πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής στην Ά Αθηνών με τη Χρυσή Αυγή, γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών,  Γιώργος Σακελλαρόπουλος.

Σε ποστ, που αναρτήθηκε προ δύο μηνών περίπου και ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια, φωτογραφίζεται με την Ουρανία Μιχαλολιάκου και αναφέρει: «Με Ουρανία Μιχαλολιάκου βόλτα! Επόμενο βήμα συζητήσεις για βουλευτής στην Α’ Αθηνών».

Ο ίδιος δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για χιούμορ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος είναι βέρος Αθηναίος, παλιός πρωταθλητής του Πανελληνίου και μέλος της Εθνικής στο μοντέρνο πένταθλο. Στο χώρο των ερωτικών ταινιών μπήκε τα τελευταία επτά χρόνια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις