Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Πώς θα μοιάζει απλό πάνω σου, το αριστοκρατικό βελούδο
ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς θα μοιάζει απλό πάνω σου, το αριστοκρατικό βελούδο

Το βελούδο είναι από μόνο του τόσο αριστοκρατικό που παραπέμπει σε επίσημα looks, γι’ αυτό άλλωστε έμεινε λίγο πίσω στα trends. Οι γυναίκες όμως που λατρεύουν το στυλ, έχουν τέτοια φαντασία και ξέρουν τον τρόπο να εντάξουν το βελούδο σε πιο casual outfits. Μη διαστάσεις λοιπόν να το φορέσεις ακόμα και στο καθημερινό σου ντύσιμο. […]

Το βελούδο είναι από μόνο του τόσο αριστοκρατικό που παραπέμπει σε επίσημα looks, γι’ αυτό άλλωστε έμεινε λίγο πίσω στα trends.

Οι γυναίκες όμως που λατρεύουν το στυλ, έχουν τέτοια φαντασία και ξέρουν τον τρόπο να εντάξουν το βελούδο σε πιο casual outfits.

Μη διαστάσεις λοιπόν να το φορέσεις ακόμα και στο καθημερινό σου ντύσιμο.

Φόρεσε το βελούδινο σακάκι σου με ένα τζιν παντελόνι και ένα logo t-shirt. Μαζί με ένα ζευγάρι booties ή τα sneakers σου θα έχεις ένα στιλάτο casual outfit.

Πες ναι στα βελούδινα παπούτσια που θα χαρίσουν μία retro πινελιά στα κομψά, καθημερινά σου looks.

Τα βελούδινα wrap dresses είναι μια τάση που έχει αγαπηθεί πολύ και μπορείς να τα φορέσεις στην καθημερινότητα με ένα t-shirt από μέσα ή ακόμα και με το ζιβάγκο σου.

Φυσικά, ο πιο stylish τρόπος να φορέσεις το βελούδο καθημερινά, ακόμα και στο γραφείο, είναι συνδυάζοντας ένα βελούδινο κοστούμι με τα sneakers σου.

Αν όλα αυτά σου φαίνονται too much, πάρε ένα βελούδινο τσαντάκι με χρώμα, που θα δώσει αμέσως αμέτρητους πόντους στην εμφάνισή σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις