Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Καρφί» από την Καινούργιου στη Σπυροπούλου
LIFESTYLE

«Καρφί» από την Καινούργιου στη Σπυροπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και αναφέρθηκε στην εκπομπή «Λόγω TiVis», η οποία δεν διήρκησε πολύ. Στην ερώτηση για το εάν ήταν έτοιμη για κεντρική παρουσιάστρια στο «Λόγω TiVis» η ξανθιά παρουσιάστρια είπε:  «Ναι. Το κόνσεπτ της εκπομπής δεν μου ταίριαξε. Δεν είμαι για σχολαστικές εκπομπές. Ίσως δεν έχω την ατάκα. Μου […]

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και αναφέρθηκε στην εκπομπή «Λόγω TiVis», η οποία δεν διήρκησε πολύ.

Στην ερώτηση για το εάν ήταν έτοιμη για κεντρική παρουσιάστρια στο «Λόγω TiVis» η ξανθιά παρουσιάστρια είπε:  «Ναι. Το κόνσεπτ της εκπομπής δεν μου ταίριαξε. Δεν είμαι για σχολαστικές εκπομπές. Ίσως δεν έχω την ατάκα. Μου ταιριάζει περισσότερο αυτό που κάνω τώρα. Πρωινή εκπομπή με γυναικεία θέματα».

Ακόμη,  ερωτήθηκε εάν ισχύει πως απομακρύνθηκε από τον Alpha εξαιτίας της Σπυροπούλου και  απάντησε «Το άκουσα και εγώ, αλλά δεν το εξακρίβωσα ποτέ. Ωστόσο, έχω ακούσει χίλια δύο σε αυτόν τον χώρο. Συνέβη. Αν η εκπομπή είχε πάει καλά, θα έμενα. Ότι και να έλεγε η Σπυροπούλου. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Alpha».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις