Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βαξεβάνης: Η είδηση είναι η αθώωσή μου στη δίκη με την κ. Στουρνάρα – Καλή τύχη Σαμαρά
ΕΛΛΑΔΑ

Βαξεβάνης: Η είδηση είναι η αθώωσή μου στη δίκη με την κ. Στουρνάρα – Καλή τύχη Σαμαρά

Σε τακτική δικάσιμο παραπέμπεται η υπόθεση της μήνυσης του Αντώνη Σαμαρά κατά του Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί στις 16 Απριλίου. Νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων αθώωσε τον δημοσιογράφο για όσα είχε αποκαλύψει για τις σχέσεις της συζύγου Στουρνάρα με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο δημοσιογράφος εξερχόμενος του αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων δήλωσε: «Η είδηση είναι […]

Σε τακτική δικάσιμο παραπέμπεται η υπόθεση της μήνυσης του Αντώνη Σαμαρά κατά του Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί στις 16 Απριλίου.

Νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων αθώωσε τον δημοσιογράφο για όσα είχε αποκαλύψει για τις σχέσεις της συζύγου Στουρνάρα με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο δημοσιογράφος εξερχόμενος του αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων δήλωσε: «Η είδηση είναι ότι αθωώθηκα στη δική με τη κυρία Στουρνάρα στο Εφετείο. Καλά θα κάνετε λοιπόν να το δημοσιοποιήσετε ως είδηση. Επίσης, θέλω να πω στον κύριο Σαμαρά ο οποίος δεν αντιμετωπίζει μια γενική κατηγορία μετά από μήνυση κάποιου τρελού για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά πολύ σοβαρές κατηγορίες στην υπόθεση της Novartis, καλή τύχη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις